Kurumsal Çözümleri Rehberi 2015'de yer alan katılımcılar, ürünler ve konular.

100 sayfa olarak yayınlanması planlanan bu rehberde, Kurumsal yazılım pazarı büyüklükleri ve pazar hakkında yorumlar ile birlikte, ERP (Kurumsal Kaynak Planlama), BI (İş Zekası), CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi), MES (Üretim Yönetim Sistemleri), CAD, PDM, PLM, EAM (Kurumsal Varlık Yönetimi), SCM, Demand Planning and Forecasting (Talep Tahminleme ve Planlama), Open Source ERP (Açık Kaynak Kodlu Kurumsal Kaynak Planlama yazılım), HRM (İnsan Kaynakları Yönetimi), Bulut Teknolojiler, WMS (Depo Yönetim Sistemleri), Döküman Yönetimi, Mobil teknolojiler, ileri düzey planlama ve çizelgeleme yazılımları ve e-dönüşüm  konularında çözüm geliştiren firmalar ile çözüm kullanıcıları, yönetim danışmanları ve akademisyenler yer alıyor olacak.
Rehberde yer alan şirketler, şirket künyesi, şirket yöneticilerinin, iş ortaklarının  iletişim bilgileri, 2015 – 2017 Türkiye Kurumsal Yazılım Pazarındaki vizyonu, ürün, dikey ürün veya özel çözüm ve hizmetleriyle ilgili bilgileri, ürün sorumlularının iletişim bilgileri, kanal yapısı ve fiyatlandırma bilgileri ile yer alacak.

ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu 3,5 Yaşında, 8.000 Kişiye Ulaştı...

13 Şubat 2012 yılında kurulan ERP Komitesi, 13 Temmuz 2015 tarihinde, 8.000’den fazla üye ve takipçi sayısına ve 5.000’den fazla sosyal medya takipçi sayısına ulaştı.


13 Temmuz tarihine kadar geçen 3,5 yıllık (42 ay) faaliyet süresi içinde:

Kurumsal Çözümler Rehberi, Kurumsal Başarı Hikayeleri, Kurumsal Çözüm Önerileri olmak üzere 3 rehber yayınlandı.

ERP Komitesi, İnşaat ve taahhüt sektörü 3. ve yeni dönem çalışmalarına başlıyor.

ERP Komitesi, İnşaat ve taahhüt sektörü çalışma grubu, 24 Haziran 2015 Çarşamba günü Ankara’da Yüksel İnşaat ev sahipliğinde 3. kez bir araya geldi. 2. toplantı, 8 Mayıs 2015 Cuma günü yeni dönem çalışmaları öncesinde Tepe İnşaat ev sahipliğinde İstanbul’da yapılmıştı. 



Ankara ’daki toplantı Yüksel İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Bülent Güngör ’ün hoşgeldiniz konuşmasıyla başladı. Konuşmasında, İnşaat ve taahhüt sektörü olarak deneyim paylaşımına imkan sağladıkları için mutlu olduğunu, uzun süredir ERP kullandıklarını, bu konuya önem verdiklerini ve yatırım yaptıklarını söyleyen Sn. Bülent Güngör bu vesileyle de toplantının verimli geçmesi ile ilgili dileklerini paylaştı daha sonra sözü alan Yüksel İnşaat Bilgi Teknolojileri Müdürü Sn. Mete Dönmez’in açılış konuşmasıyla çalışma grubu toplantı başlamış oldu.

ERP Komitesi Koordinatörü M.Göker Sarp, ERP Komitesi ve İnşaat çalışma grubunun geçmiş dönem ve gelecek dönem projeleri hakkında bilgi verdikten sonra kurulduğundan beri çalışma grubunun liderliğini sürdüren Tepe İnşaat Yatırımlar Direktörü Murat Ankara’nın moderatörlüğünde katılımcıların bireysel ve kurumsal tanıtımları ile deneyim paylaşımına geçildi.