CRM Üreticileri 17 Mart'ta Bir Araya Geliyor.


2012 yılı şubat ayında, Türkiye’deki firmalarda kurumsal dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak amacıyla yola çıkan Kurumsal Dönüşüm Platformu, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), Müşteri ilişkileri Yönetimi (CRM), İş Zekası (BI), Üretim Yönetimi Sistemleri (MES) başta olmak üzere kurumsal dönüşümün gerçekleşmesi için zemin hazırlayan, gerçekleştiren ve sürmesini sağlayan konularda marka bağımsız deneyim paylaşımı ve iletişim sağlamak amacıyla çalışmalarını konu odaklı sürdüren alt grupları (komiteleri) vasıtasıyla etkinliğini büyüterek devam etti.

Özellikle Kurumsal Kaynak Planlama konusunda deneyim paylaşımı ve iletişim sağlamayı hedefleyen ERP Komitesi, faaliyete geçtiği 2012 yılı sonunda 1.000 üye ve takipçi sayısına ulaşan ve en çok ilgi gören alt grup (komite) oldu. 2013 yılında istanbul dışında, Bursa, İzmir, Ankara ve Antalya’da bölgesel yapılanmasını sürdürdü, sektörel çalışma gruplarını oluşturmaya başladı, deneyimli kurumsal çözüm kullanıcılarının mesajlarını içiren farkındalık yaratma kampanyası başlattı, Kurumsal Çözümler Rehberi adındaki ilk yayınını ve İnşaat sektörüne yönelik ilk ERP Kullanımı raporunu yayınladı, 2014 yılında çok sayıda gönüllü seminer düzenleyerek bilgilendirme yönündeki aktivitelerini artırdı, bölgesel yapılanmalarına da devam etti. 2015 yılında 3. Yaşını kutlarken 8.000 üye ve takipçi sayısına ulaştı. Gaziantep bölgesinde yapılanmasını tamamladı. Yaz aylarında gündemde olan ÖKC ve e-dönüşüm konularında geniş katılımlı sektörel kahvaltılar düzenlemeye başlandı ve 4. Yayını olan Kurumsal Çözümler Rehberi 2015’i yayınlandı.

2016 yılı itibariyle, İstanbul ve 9 bölgede faaliyetlerini sürdüren, sektörel referans ve kaynak olarak gösterilen 4 güncel rehber yayınlayan, çalışma gruplarında 3 sektörel rapor üreten ve üretici, danışman ve kullanıcı profillerine ait kurulları olan, desteğe ihtiyacı olan firmalara gönüllü danışmanlık desteği veren marka bağımsız deneyim paylaşımı ve iletişim platformu halini aldı.

Şimdi CRM Komitesinin etkinliğini artırmak üreticiler ve hizmet sağlayıcıları ile birlikte yol haritamızı belirlemek amacıyla bir araya geliyoruz.

CRM Üreticileri ve Hizmet Sağlayıcıları Kurulu Toplantısına Katılmak İçin Lütfen Katılım Formunu Eksiksiz Doldurunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder