Kurumsal Yazılımlar ve Teknoloji Günleri Programı 2016 Yılında Devam Ediyor.

Yönetim, Bilişim Danışmanları ve Akademisyenler’in güncel bilgileri aldığı, teknolojik trendleri takip ettiği, proje yönetim metodolojilerini tartıştığı ve kurumsal yazılım üreticileri ile direkt iletişim kurabilecekleri kanalları oluşturdukları günleri düzenlemeye devam ediyoruz.
Kurumsal Yazılımlar ve Teknoloji Günleri’nin ilki 20 Nisan Pazartesi günü Microsoft Türkiye’nin ofisinde, ikincisi 20 Mayıs günü IAS’nin ofisinde, üçüncüsü 23 Haziran Salı günü LOGO Yazılım Gebze Kampüsü 'nde, dördüncüsü 7 Ekim Çarşamba günü Infor Türkiye evsahipliğinde ByOtell'de, beşincisi 16 Kasım Pazartesi günü abas Türkiye evsahipliğinde Point Hotel Barbaros’ta düzenlenmişti.

Kurumsal Yazılımlar ve Teknoloji Günlerinin (#6) altıncısı Netsuite Türkiye evsahipliğinde 18 Şubat Perşembe günü İstanbul'da Avrupa Yakasında düzenleniyor olacak.



e-Fatura ve e-Defter Uygulamalarına Geçiş Hakkında Bilgilendirme


ERP Komitesi Özel Entegratörler Kurulu 2.Toplantısında alınan kararla ve 14 Özel Entegratör firmanın katılımıyla e-Fatura, e-Defter uygulamalarına geçiş hakkında hazırlanan bilgilendirme ve farkındalık artırma videosu.

Daha İyi Bir CRM İçin Yapacağınız Çok Güzel Bir Hareket

Bu seminer’de Müşteri odaklılığın neresinde olduğunuzu deneyimleyecek, CRM'i müşteri odaklılık ekseninde anlayacak ve tanımlayacaksınız.

ERP Projenizden Önce Mutlaka Katılmanız Gereken Seminer ve Workshop

Anahtar kullanıcılar, hem ERP seçiminde karar verme düzeyinde katılımcıdırlar hem de ERP implemantasyonu sırasında etkileri ve görevleri çok fazladır.

Anahtar kullanıcılar, ERP felsefesine hakim, ekip çalışmasına, bilgi paylaşmaya yatkın olmalıdır. Ancak anahtar kullanıcılardan oluşan proje ekibi ERP projesinin önemine, implemantasyonun sonucu olarak sistemin verimliliğine inandıkça projenin başarısına adım adım yaklaşılabilir.

Bu seminer’de temsil ettiğiniz iş sürecine (satınalma, satış, planlama,…) hakimiyetin, ERP projesi bakış açısı ile ne ifade ettiğini, günlük operasyonlarımızda kullandığımız form ve raporların ERP için önemini, komşu bölümler ile olan iş ilişkilerinizin, ERP projesini nasıl etkilediğini, son kullanıcıları ile olan ilişkilerimizi düzenleme yöntemlerini deneyimliyor olacağız.

ERP Komitesi Kurumsal Dönüşüm Kahvaltısı, 23 Ocak tarihinde İzmir'de düzenleniyor.

ERP Komitesi İzmir’deki etkinliğini artırmayı hedefliyor.
ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Türkiye'deki işletmelerin Dünya düzeyinde operasyonel düzene kavuşması, kurumsal dönüşümlerini tamamlamaları ve verimliliğini artırmaları için 8.000’den fazla ERP kullanıcısı, akademisyen, yönetim danışmanı üyesi ile ERP konusunda farkındalık yaratma ve bilinçlendirme üzerine çalışmalarına devam ediyor ve genişletiyor.

Bu amaçla 2013 yılı başından itibaren İstanbul ve dışında sürdürdürülen farkındalık yaratma ve artırma çalışmalarına, Bursa, Ankara, Antalya, Gaziantep, Hatay, Konya, Adapazarı, Çerkezköy ve İzmir’de devam ediliyor.

Bölgesel olarak düzenlenen bu marka bağımsız toplantılara, görüş ve deneyimlerini paylaşmaları için
ERP, CRM, BI uygulamaları ve kurumsal dönüşüm projeleri deneyimi yaşamış kurumsal çözüm kullanıcıları, bilgi işlem ekipleri, anahtar kullanıcılar, proje ekipleri, proje yöneticileri ve deneyimlerden yararlanmak üzere kurumsal çözüm adayı olan firmalardan katılımcılar davet edilmektedir.

ERP Komitesi Çerkezköy temsilcisi Yücel Şen, 12 Ocak 2016 tarihi itibariyle görevine başladı.

ERP Komitesi’nin 9. Bölgesi olan Çerkezköy temsilciliğine Sn. Yücel Şen seçilmiştir. Sn. Şen Çerkezköy’deki, sanayi ve ticari işletmeler, ERP kullanıcıları, ERP adayları, akademisyenler, yönetim danışmanları, sanayi odaları, sanayi bölgeleri, Kosgeb vs kurumlarla ilişkilerin daha etkin sürdürülmesine katkı sağlıyor olacak.

Yücel Şen hakkındaki bilgileri, kendi ifadeleriyle yazdığı özgeçmişinde bulabilirsiniz. 

Yücel Şen, 1976 Tekirdağ doğumludur. 1997 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği’nden mezun oldu. Çalışma hayatının ilk yıllarında aynı okulda Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.

Kurumsal Yazılımlar ve Teknoloji Günlerinin Altıncısı, 18 Şubat Perşembe Günü Düzenleniyor.

Kurumsal Yazılımlar ve Teknoloji Günlerinin (#6) altıncısı Netsuit Türkiye ile birlikte 18 Şubat Perşembe günü İstanbul'da Avrupa Yakasında düzenleniyor olacak.


Kurumsal Yazılımlar ve Teknoloji Günleri Programı 2016 Yılında Devam Ediyor.
Yönetim, Bilişim Danışmanları ve Akademisyenler’in güncel bilgileri aldığı, teknolojik trendleri takip ettiği, proje yönetim metodolojilerini tartıştığı ve kurumsal yazılım üreticileri ile direkt iletişim kurabilecekleri kanalları oluşturdukları günleri düzenlemeye devam ediyoruz. Kurumsal Yazılımlar ve Teknoloji Günleri’nin ilki 20 Nisan Pazartesi günü Microsoft Türkiye’nin ofisinde, ikincisi 20 Mayıs günü IAS’nin ofisinde, üçüncüsü 23 Haziran Salı günü LOGO Yazılım Gebze Kampüsü 'nde, dördüncüsü 7 Ekim Çarşamba günü Infor Türkiye evsahipliğinde ByOtell'de, beşincisi 16 Kasım Pazartesi günü abas Türkiye evsahipliğinde Point Hotel Barbaros’ta düzenlenmişti.


İnşaat ve Çalışma Grubu'nun 5.Toplantısı İstanbul'da yapıldı.

ERP Komitesi, İnşaat ve taahhüt sektörü çalışma grubu, 06 Ocak 2016 Çarşamba günü İstanbul’da Arma -Elektropanç ev sahipliğinde 5. kez bir araya geldi. 3 ve 4. toplantı, Ankara'da Yüksel İnşaat ve Türkiye Müteahitler Birliği ev sahipliğinde yapılmıştı. 

İstanbul’daki 5. toplantı Arma-Elektropaç Genel Müdür Yardımcısı Pınar Ertan’ın hoşgeldiniz konuşmasıyla başladı. Toplantının verimli geçmesi ile ilgili dileklerini paylaştı.

ERP Komitesi Koordinatörü M.Göker Sarp, ERP Komitesi ve İnşaat çalışma grubunun geçmiş dönem ve gelecek dönem projeleri hakkında bilgi verdikten sonra kurulduğundan beri çalışma grubunun liderliğini sürdüren Tepe İnşaat Yatırımlar Direktörü Murat Ankara’nın moderatörlüğünde katılımcıların bireysel ve kurumsal tanıtımları ile deneyim paylaşımına geçildi. 

Deneyim paylaşımı sırasında, planlama ve proje yönetiminin ERP sistemlerindeki kullanımına, değişim sırasında yaşanan direnç sürecine, ERP üreticisi firmalardaki sektörel bilginin ve danışmanlığın önemine değinildi.

İnşaat ve Taahhüt Çalışma Grubu, 06 Ocak Çarşamba Günü İstanbul'da toplanıyor.

06 Ocak Çarşamba günü, İnşaat ve Taahhüt sektörü çalışma grubu yeni dönem çalışmaları için, Tepe İnşaat, Yüksel İnşaat ve Türkiye Müteahitler Birliği'nde düzenlenen toplantılardan sonra beşinci kez İstanbul'da bir araya geliyor. İnşaat Çalışma Grubu’nun yeni dönem çalışmalarındaki amacı, yapı firmalarının tamamını kapsayan bir yaklaşım ile stratejik kurumsal çözüm haritalarını oluşturmak olacak. 

Düzenlenecek çalışma grubu toplantısı ile mevcutta ERP kullanan firmalarla, ERP adayı inşaat firmalarını bir araya getirerek deneyim paylaşımı ortamını geliştirmeyi ve çalışma grubunun deneyimli üyeleriyle 3. dönem çalışmalarını başlatarak bu dönem çalışmaların sonucunda, yapı firmalarının geleceği için stratejik ve sürdürülebilir kurumsal çözüm önerileri ortaya konuyor olacak. 

ERP Komitesi Adapazarı temsilcisi Doğan Güneş Görevine Başladı.

2 Ocak 2016 tarihinden itibaren ERP Komitesi Adapazarı bölgesi temsilciliği görevine FGİ Kapı ve Yükleme Teknolojileri A.Ş. firmasında İ.K. ve Bilgi Sistemleri Yöneticisi olan Sn. Doğan Güneş seçilmiştir.
Doğan Güneş, ERP Komitesi Adapazarı temsilcisi olarak, Sanayi, Turizm ve Hizmet Sektöründeki ERP ve Kurumsal Çözüm Kullanıcıları ile Akademisyenler, Yönetim Danışmanları, Sanayi Odaları, Üniversiteler ve Kosgeb gibi kurumlarla ilişkilerin daha etkin sürdürülmesine katkı sağlıyor olacaktır.
Adapazarı bölgesi temsilcimiz FGİ Kapı ve Yükleme Teknolojileri A.Ş. İnsan Kaynakları ve Bilgi Sistemleri Yöneticisi Sn. Doğan Güneş hakkındaki bilgileri özgeçmişinde bulabilirsiniz. 

Doğan GÜNEŞ, 1975 doğumlu ve Sakarya Üniversitesi Tasarım Bölümü mezunudur.

İş hayatına 1993 yılında küçük ve orta ölçekli firmaların ihtiyaçları doğrultusunda  muhasebe programları, donanım sistemleri ve web sitesi çözümleri sunan firmalarda sistem yöneticiliği görevinde bulunarak başlamış, 1999-2001 yıllarında İzmir’de bulunan BNC Bilgisayar firmasında sistem yöneticisi olarak çalışmıştır. 2003-2008 yıllarda Sakarya’da kendi firması ile bilişim alanında hizmet veren Sn Doğan, 2008 yılından itibaren FGİ Kapı ve Yükleme Teknolojileri A.Ş. firmasında İ.K. ve Bilgi Sistemleri Yöneticisi görevini sürdürmektedir.