Kurumsal Dönüşüm Platformu Portalı, Beta Yayınına Başladı.


Kavramsal içerikli makaleler, deneyimli kullanıcılar, yönetim danışmanları ve akademisyenlerin çözüm önerilerini kapsayan ve kullanıcılara yönelik bir referans kaynak olma hedefindeki Kurumsal Dönüşüm Platformu Portalı, Beta Yayınına başladı.

Kurumsal Dönüşüm Platformu, Türkiye’deki projelerde yaşanan deneyimlerin paylaşılması, geliştirilen çözümlerin, geliştiren ekiplerin, oluşturulan ve edinilen kazanımları ortaya çıkarmayı, geliştirmeyi, toplumsal farkındalığın ve bilincin oluşmasında marka bağımsız bilgi erişimini kolaylaştırmayı misyon olarak benimsemiştir.

Kurumsal Dönüşüm Platformu Portalı, 30 Haziran'da Beta Yayınına başlıyor.


Kavramsal içerikli makaleler, deneyimli kullanıcılar, yönetim danışmanları ve akademisyenlerin çözüm önerilerini kapsayan ve kullanıcılara yönelik bir referans kaynak olma hedefindeki Kurumsal Dönüşüm Platformu Portalı, Beta Yayınına başlıyor.

PLM Üreticileri Kurul Toplantısında Bir Araya Geldi.


Kurumsal Dönüşüm Platformunda yer alan ERP, e-Dönüşüm ve CRM komitelerinden sonra PLM Komitesinde de Üreticiler ve Hizmet Sağlayıcılar ilk kurul toplantısında bir araya gelerek çalışmalarına start verdi ve yol haritalarını belirlemeye başladı.


Moderatörlüğünü Dünya Gazetesi Kurumsal Stratejiler Direktörü Sn. Murat Yıldız’ın yaptığı PLM Üreticiler kurulunun bu ilk toplantısı Autodesk ev sahipliğinde gerçekleşti ve toplantıya Autodesk, Dassault Systemes, MY Yazılım, Penta, PTC ve Teknolojik Yazılımlar firmalarını temsilen üst düzey yöneticileri katıldı. 

Kurumsal Dönüşüm Platformu Portali 30 Haziran'da Beta Yayınına Başlıyor.



Uzun süredir altyapı ve içerik çalışmaları süren Kurumsal Dönüşüm Platformu Portali 30 Haziran tarihinde Beta versiyonuyla Platform üyelerinin beğenisine sunulacak.

ERP Komitesi Pek Yakında Konya'da Bir Araya Geliyor.


ERP Komitesi Konya'da etkinliğini artırmayı hedefliyor.
ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Türkiye'deki işletmelerin Dünya düzeyinde operasyonel düzene kavuşması, kurumsal dönüşümlerini tamamlamaları ve verimliliğini artırmaları için 8.000’den fazla ERP kullanıcısı, akademisyen, yönetim danışmanı üyesi ile ERP konusunda farkındalık yaratma ve bilinçlendirme üzerine çalışmalarına devam ediyor ve genişletiyor.

Bu amaçla 2013 yılı başından itibaren İstanbul ve dışında sürdürdürülen farkındalık yaratma ve artırma çalışmalarına, İzmir, Bursa, Ankara, Antalya, Gaziantep, Hatay, Adapazarı, Çerkezköy ve Konya’da devam ediliyor.

PLM Üreticileri ve Hizmet Sağlayıcıları Bir Araya Geliyor.


PLM Komitesinin etkinliğini artırmak üzere PLM üreticiler ve hizmet sağlayıcıları 17 Haziran Cuma günü Saat 09:00’da İstanbul Avrupa yakasında Autodesk ev sahipliğinde bir araya geliyor olacak. Moderatörlüğünü Dünya Gazetesi Bilişim Yayınları Direktörü Sn. Murat Yıldız'ın yapacağı toplantıya tüm PLM Üreticisi ve hizmet sağlayıcısı firmaların Genel Müdürleri ve yönetici ortakları davetlidir.

Kullanıcı Gruplarına Katılın.


Çalıştığınız kurumda aktif olarak kullandığınız kurumsal yazılımın kullanıcı grubuna katılarak aynı çözümü kullanan kullanıcılar ile bilgi alışverişi için networkunuzu geliştirin, daha yaygın kullanım için deneyim sahibi olun, kullanıcıların geliştirdiği en iyi uygulamaları öğrenin ve kendi önerilerinizi tartışın.

ERP Komitesi Blogunun Görüntülenme Sayısı 200.000'i aştı.


ERP Komitesi tarafından Şubat 2012’de yayınlamaya başlayan Blog’un bu yılki görüntülenme sayısı ilk 3 yıla göre 3 kat artış gösterdi. Marka bağımsız içerik yayını yapan blogda ayrıca komitenin bölgesel ve sektörel çalışma grupları ile ilgili etkinlik duyuruları da yer alıyor. Blog’un bu yılki hedefi yıl tamamlanmadan önce 300.000 görüntülenmeye ulaşmak.

Mobilya Çalışma Grubu Çalışmalarına Başlıyor.

Çalışma Grubu, odaklandığı sektöre ait seminer, panel ve farkındalık günleri gibi etkinlikler düzenler, rapor ve rehber niteliğinde referans kaynaklar üretir. Belli bir bölgede yer alan üyelere özel değildir. Türkiye’deki her bölgeden üye katılımına açık bir gruptur. Çalışma grupları sadece Kurumsal Yazılım kullanıcılarından oluşur; üyeler, aynı sektörde çalışan bilgi işlemciler, ERP anahtar kullanıcıları veya ERP kullanan firmalarda herhangi bir departmandan sektörel tecrübesi olan kişilerdir.  

Mobilya Çalışma Grubuna Katılmak İçin Lütfen Katılım Formunu Eksiksiz Doldurunuz.

Bursa Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü, 1 Haziran Çarşamba günü düzenlendi.

ERP Komitesinin tüm bölgelerinde düzenlemeyi planladığı Kurumsal Dönüşüm Günlerinin ikincisi, 1 Haziran Çarşamba günü Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteği ve 150’ye yakın katılımcıyla Bursa’da düzenlendi.

Otomotiv, Mobilya ve Tekstil sektörlerindeki deneyimli kullanıcıların, akademisyen ve yönetim danışmanı konuşmacıların katıldığı etkinlikte gün boyunca marka bağımsız deneyim paylaşımı yapıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını ERP Komitesi Bursa Temsilcisi ve May Tohum Bilgi İşlem Müdürü Murat Yonar’ın yaptı ve ERP Komitesi’nin Bursa çalışmaları hakkında bilgi verdi, ardından konuşmacı olarak yer alan ERP Komitesi Koordinatörü Sn. M.Göker Sarp, ERP Komitesi, Kurumsal Dönüşüm Platformu ve vizyonu hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğr.Üyesi Prof. Dr. Haluk Soyuer ERP projelerinde yaşanan sorunlar, Sn. Hüsrev Yaman ise ortak dilin önemi hakkındaki konuşmalarını yaptılar.