ERP Komitesi, İnşaat Çalışma Grubu ve Akademisyen üyeleri ile birlikte “İnşaat Sektöründe ERP Kullanımı” etkinliği düzenliyor.

Komitemiz, İnşaat Çalışma Grubu  ve Akademisyen üyeleri ile birlikte “İnşaat Sektöründe ERP Kullanımı” etkinliği organize etmeyi planlamaktadır. Mayıs ayında İstanbul’da yapılması planlanan etkinlik hakkında bilgi almak , etkinlik öncesi gelişmeleri takip etmek ve etkinliğe katılımınız için ön kayıt işlemlerinizi tamamlamanızı rica ederiz.
 
İnşaat Çalışma Grubu Raporu:

Çalışma grubumuz etkinlik öncesinde “ İnşaat Sektöründe ERP  Kullanımı “ adlı raporunu yayınlamıştır. Bu raporu etkinlik öncesi web sitemizden edinebilirsiniz.
 
Katılım Bedeli:

Etkinlik katılım bedeli, katılım taleplerine göre belirlenebilecek ve katılımcılardan etkinlikten önce tahsil edilecektir.


 GENEL BİLGİLER

1.      Bu etkinlik, tüm İnşaat - Proje Taahhüt  sektörü ve proje tabanlı endüstriler profesyonellerinin ve yöneticilerinin katılımına açıktır.

2.      Etkinlikte sunum - konuşma yapacak ve panellerde yer alacak kişiler, İnşaat, Proje Taahhüt  ve Proje tabanlı endüstri sektörlerinde çalışan profesyoneller, ERP Komitesi İnşaat Çalışma Grubu üyeleri ve Akademisyenler olacaktır.

3.      Etkinlikte, herhangi bir ERP çözümünün sunumu veya tanıtımı yapılmayacak, etkinliğin düzenlenmesinde sponsor olarak yer almayacaktır.

4.      Katılım 150 kişi ile sınırlıdır.

5.      Etkinlik katılımı bireysel olarak karşılanacaktır.

6.      Etkinlik  Mayıs ayında İstanbul’da yapılacaktır. Etkinliğin adresi katılımcılarla, kesin kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra paylaşılacaktır.

Etkinlik ön kayıt işlemleriniz için lütfen bilgileri eksiksiz olarak giriniz.