Kurumsal Çözümler Rehberi ile 100'e yakın kurumsal çözüm önerisi bir arada...


Kurumsal Çözümler Önerileri Rehberi, Mayıs ayında ERP Komitesi tarafından Kobi Efor’un katkılarıyla yayınlanıyor olacak. Bu rehberde, 100’e yakın kurumsal çözüm önerisi ile üretim, stok yönetimi, maliyetlendirme, insan kaynakları, müşteri ilişkileri yönetimi, tedarik zinciri yönetimi, veri toplama, şirket karnesi, talep tahminleme, bütçe, proje yönetimi, efatura, edefter, mobil teknolojiler ve güncel teknolojik konularda çözüm geliştiren 35’den fazla çözüm üreticisi firmanın, akademisyen ve yönetim danışmanlarının ve kurumların katkılarıyla hazırlandı.

Rehberde yer alan şirketler, şirket künyeleri, şirket yöneticilerinin, iş ortaklarının  iletişim bilgileri, ürün sorumlularının iletişim bilgileri ile yer aldılar.

Ayrıca, her bölümde yer alan ilgili makaleler ve yazılar kurumsal çözüm kullanıcılarına yol gösterecek niteliktedir. Bu yönüyle kurumsal çözüm arayışında olan firmalar için güncel bir kaynak ve rehber olma özelliğinde olan 3. Yayınımız olan “Kurumsal Çözüm Önerileri “ rehberini hazırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.