ERP Komitesi, 4. Yıldönümünü Üyeleriyle Beraber Kutladı.

ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu, Kuruluşu’nun 4. Yıldönümünü geniş katılımla İstanbul Şaşkınbakkal Günaydın Restaurant’ta kutladı. Kutlama yemeğine, İstanbul’daki üye ve takipçilerin yanısıra, Ankara, Bursa, Çerkezköy, Çorlu ve Konya’dan katılımcılar da ilgi gösterdi. 120’ye yakın kişinin katıldığı akşam yemeğinde, masalarda ERP Komitesi’nin deneyimli üyelerin moderatörlüğünde, ERP Komitesinin geçmiş dönem ve gelecek dönem faaliyetleri konuşuldu, fikirler ve öneriler paylaşıldı. Bu sene yapılan kutlamada önceki yıla göre üyelere arasındaki paylaşıma daha fazla zaman ayrıldı.




2012 - 2015 yıllarındaki çalışmaların ve aktivitelerin değerlendirildiği akşam yemeğine Konya ve Bursa bölge temsilcilerimiz, otomotiv çalışma grubu liderimiz, yönetim danışmanı ve akademisyen üyelerimiz, Kurumsal çözüm üreticilerinin temsilcileri, Bthaber ve Turcomoney mecralarından temsilciler ve Kurumsal çözüm kullanıcısı kurumlardan 120’ye yakın temsilci katıldı.
4 yılda gerçekleştirilenlerin ardında platformumuzun üyelerinin şeffaflığı, çabası, emeği ve enerjisi bulunuyor. Kendimizi Türkiye’nin bilişim vizyonu ve kurumsal dönüşümü için sürekli geliştiriyoruz. İzlediğimiz bu gelişim stratejisinin, Türkiye’nin Kurumsal dönüşümünü gerçekleştirmesi için değer taşıdığına inanıyoruz ve faaliyetlerimizi artırarak sürdürüyoruz.


Gidilecek daha çok yolumuz var...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder