Kendi ERP'mizi mi Yazalım? Satın mı Alalım?

ERP çözümlerini satın almak veya özel çözüm geliştirmek (in-house)  üzere karar vermek, kurum içinde dürüst bir değerlendirme gerektirir.

“Mevcut ihtiyaçlarınızla eşleşen, sizi büyümek istediğiniz yere götüren bir yol haritası oluşturmadan yola çıkmamalısınız.”


Günümüzde kurumlar, Bilişim Teknolojileri yöneticileri, üretim ve muhasebe departmanları, işlerini her yönüyle çözen ERP çözümlerine güveniyor. Birçok kurum ERP çözümlerinden birini tercih ederken, in-house ERP uygulamalarının da sağladığı avantajları vardır.
ERP çözümünü implemente etmek, sıfırdan geliştirme veya inşa etmekten daha hızlı olsa da şirket ihtiyaçlarına göre gerçekleştirilecek özelleştirmeler ilk günden konuşulmaya başlanır; kurumunuzun ERP çözümü kullanmak üzere iş yapış şeklini değiştirmeye ne kadar istekli olduğu konusu gündeme gelir.
Satın aldığınız ERP çözümünü uygulamak için süreçlerinizi değiştirme fikri başlangıçta size uygun gelmeyebilir ancak bunun için birçok büyük kurum iş süreçlerini değiştirdi, değiştiriyor. Özellikle rutin işler yapan departmanlarda veya rutin süreçlerde, ERP çözümlerine tamamen uymanızda sakınca olmadığını düşünebilirsiniz. Ya da süreçlerinizi ERP çözümüne uydurmak yerine organizasyonunuza özel olarak tasarlanmış yazılımı tercih edebilirsiniz.

Bu Webinarımızda Kendi ERP'sini Geliştiren Ekibin Lideri Murat Yonar ile Inhouse Yazılımdan, ERP'ye Geçiş Yapan Şirketin Bilgi İşlem Müdürü Ramazan Çevik ile Birlikte Inhouse Yazılımlar ve ERP Çözümlerinin Avantajları ve Dezavantajlarını Konuşacağız.
Webinara Katılmak için Lütfen Kayıt Olunuz. https://register.gotowebinar.com/register/2849547519111447312

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder