ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Perakende Çalışma Gurubu Lideri Görevine Başladı


Greyder A.Ş. Bilgi Teknolojileri Müdürü Sn. Gürkan Taşkıran, 01 Ekim 2016 tarihinden itibaren ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Perakende Çalışma Grubu Lideri olarak görevine başlamıştır.
Taşkıran, ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Perakende Çalışma Grubu Lideri olarak, Perakende sektöründe Kurumsal dönüşüm ve başta ERP olmak üzere kurumsal yazılımlar ile ilgili farkındalığın ve kullanım yaygınlığının artırılması yönünde katkı sağlayacak etkinliklerin (toplantı, panel, seminer, kurumsal dönüşüm farkındalık günü vs) düzenlenmesi ve yayınların (Rapor, Makale Rehber vs ) hazırlanması ile ilgili çalışmaları perakende sektöründeki deneyimli kullanıcılar ve sivim toplum kuruluşları ile beraber yürütecektir.
Taşkıran hakkındaki bilgileri kısa özgeçmişinde bulabilirsiniz. 

Gürkan Taşkıran,  çalışma hayatına 1999 yılında Chicco Türkiye’de bilgi işlem bölümünde başladı ve 2013 yılında bu şirketten ayrılıncaya kadar 2006 yılında aldığı IT Müdürü ünvanı ile görevine devam etti. Ardından kariyerine ABB bünyesinde bulunan El – Bi firmasında devam eden Taşkıran 2015 yılından beri çalışmakta olduğu Greyder bünyesinde, Bilgi Teknolojiler Müdürü görevindedir.
Çalışma hayatı boyunca; Digital dönüşüm, inovasyon, Perakende Veri Optimizasyonu ve Çeşitli ERP’lerle bir çok projede yer almış, Veri Ambarı ve İş Zekası uygulamaları, CRM, Üretim Optimizasyonu gibi bir çok projeyi de başarı ile yönetmiştir.
Taşkıran evli ve iki erkek çocuk babasıdır.
Perakende Çalışma Grubu Lideri Sn. Taşkıran’a, sürdüreceği çalışmalarda başarılar diliyoruz.

1 yorum: