Kongre Duyurusu: X.Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi 08-09 Kasım 2012


X.Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’nin ev sahipliğinde, Lojistik Derneği (LODER) ve Almanya Duisburg-Essen Üniversitesi işbirliğiyle 08-09 Kasım 2012 tarihlerinde Şişli Grand Cevahir Otelde gerçekleştirilecektir. 
 
 

Kongrenin ana teması olarak uluslararası lojistik ve tedarik zinciri sistemlerinin küresel krizde sürdürülebilirliği konusu seçilmiştir.

Kongrede, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi konusunda geniş bir yelpazede çeşitli mesleki ve bilimsel sunumların yanı sıra özel ve davetli konuşmacıların sunumlarına ve bazı özel oturumlara yer verilecektir. Bu kapsamda, Duisburg-Essen Üniversitesi Lojistik ve Trafik Araştırma Enstitüsü Başkanı Prof.Dr.Ing.Bernd Noche, TİM Lojistik Konseyi Başkanı Bülent Aymen ve SAP Türkiye Genel Müdürü Zeynep Keskin vizyon konuşmaları yapacaktır.


Denizcilik Şirketlerinin Genel Müdürleriyle, büyük şirketlerimizin Satınalma Müdürleri ayrı panellerde tecrübelerini ve davetli konuşmacılar uzmanlıklarını paylaşacaktır. Akademisyenler ile profesyonelleri bir araya getirmeyi hedefleyen LODER’in bu geleneksel kongresinde teori ile pratiği birleştiren panel ve oturumların yanı sıra lojistik ve tedarik zinciri yönetimi alanında faaliyet gösteren şirketlerin standları yer alacaktır.

Kongre ile ilgili daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak ve katılma koşullarını öğrenmek için Kongre Web sayfası ziyaret edilebilir.