Sektörel Çalışma Grupları, çalışmalarına devam ediyor.


 
Faaliyette olan çalışma gruplarımız ve aktiviteleriyle ilgili bilgileri sizinle paylaşıyoruz. 2013 yılı içinde faaliyetlerine başlayacak diğer çalışma gruplarımız: Dağıtım, Demir & Çelik, Enerji, Makine, Gıda, Mobilya, Otomotiv, Perakende sektörleri, BI (İş Zekası), CRM, ERP Pazarı, ERP Seçimi ve Proje Yönetimi, İnsan Kaynakları, Talep Tahminleme ve Planlama konularında olacaktır. Çalışma gruplarında yer almak üzere tüm komite üyelerimizi davet ediyoruz. 
 
İnşaat Sektörü Çalışma Grubu
İnşaat Sektörü Çalışma Grubu” İnşaat Sektöründe ERP Kullanımı ” başlığıyla rapor yayınladı. Mayıs ayında İstanbul’da İnşaat Çalışma Grubu  ve Akademisyen üyeleri ile birlikte “İnşaat Sektöründe ERP  Kullanımı” etkinliği yapılması planlanıyor. Etkinlik sırasında dağıtılmak üzere İnşaat sektöründe Kurumsal Çözümler Rehberi hazırlanıyor. Yine etkinlik sonrasında raporun yeni ve genişletilmiş versiyonu için grup, çalışmalarına devam ediyor olacak.  

Otomotiv Sektörü Çalışma Grubu
Faaliyetlerine 2012 yılında başlayan diğer bir çalışma grubumuz Otomotiv sektörü çalışma grubu yakın zamanda “Otomotiv Sektöründe ERP Kullanımı ” başlığıyla raporunu hazırlayıp yayınlıyor olacak.  

ERP Seçimi ve Proje Yönetimi  Çalışma Grubu
ERP kullanmaya başlayacak, seçim aşamasında olan firmalar ve ERP kullanımını yaygınlaştırmak isteyen firmalara yol gösterecek faaliyetlerde bulunacak çalışma grubu kuruluş aşamasında.  


ERP Pazarı Çalışma Grubu
ERP Pazarı Çalışma Grubu, Türkiye ülke genelindeki ERP pazarına ışık tutmak, hızlı büyüyen ve bu zorlu Pazardaki oyuncuları ve pazar payları hakkında bilgiler ve öngörüleri sizinle paylaşmak için çalışmalarına devam ediyor. 

 
Çalışma gruplarında yer almak için lütfen Çalışma Grubu Kayıt Formunu eksiksiz doldurunuz.