Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü,19 Mart Cumartesi Günü İzmir'de Düzenlendi.

İzmir’de Kasım 2015’den itibaren, deneyim sahibi olan kurumsal çözüm üreticiler, danışmanlar ve akademisyenler ile iletişimi yoğunlaştırarak, gelinen nokta oldukça kayda değer oldu ve platformumuz ve İzmir adına katma değer sağlanmaya başlandı.


Bu sayede, ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu tarafından katılımcıların organizasyona verdiği destek ve aktif katılımlarıyla, 6 gönüllü ve misafir konuşmacıdan oluşan oldukça yoğun bir program eşliğinde İzmir’de Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü düzenlendi.

19 Mart Cumartesi günü 10:00 ile 13:30 arasında Kaya Prestige Otel’de düzenlenen etkinliği, ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu İzmir Temsilcisi ve etkinlik moderatörü Fatih Güllükaya’nın açılış konuşması ile başladı. Ardından ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Koordinatörü M.Göker SARP, ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformunun, İzmir’deki Gelişimi ve Gelecek Dönem çalışmaları hakkında genel bilgi verdi. Etkinliğin ilk konuşmacısı, Prof. Dr Haluk Soyuer, ERP ve  Kurumsal Dönüşüm ile kurumların yaklaşımları hakkında deneyimleri paylaştı daha sonra sırasıyla, Aunde Teknik Bilgi İşlem Direktörü Ramazan Çevik, Otomotiv sektöründe ERP uygulamaları, Ünlü Teknik Rulman CRM Proje Yöneticisi Atanur Dündar CRM uygulamaları, Kristal Yağları Mali İşler Müdürü Vural Gözgeç, İş Zekası uygulamaları, Kutlusan Bilgi İşlem Yöneticisi İbrahim Karaca, MES ve Üretimde Verimlilik uygulamaları hakkında kurumlarındaki hayata geçirdikleri projelerde elde ettikleri deneyimleri paylaştılar ve detaylı bilgi verdiler. Son konuşmacımız VESTEL’in 20 yıl deneyimli CIO’u Hamza Cihan Sarı da geçmişten bugüne yaşadığı deneyimlerini  gerçek örneklerle katılımcılarla paylaştı.
Marka bağımsız ve sponsorsuz olarak düzenlenen etkinliğin programı, hazırlık döneminde marka bağımsız sunumlar ve konuşmalardan oluşan toplantı düzeni için davet edilen konuşmacılar ile etkinlik kuralları kapsamında birlikte oluşturuldu. Bu etkinlikle birlikte İzmir’de marka bağımsız bilgi paylaşımı için önemli bir adım daha atılmış oldu.

Etkinlik sırasında sağladıkları katkılarından dolayı ve marka bağımsız bilgi paylaşımı için gösterdikleri çaba ve hassasiyetten ötürü, toplantı moderatörümüz Fatih Güllükaya, konuşmacılarımız, Atanur Dündar, Prof. Dr. Haluk Soyuer, Hamza Cihan Sarı, İbrahim Karaca, Otomotiv Çalışma Grubu Liderimiz Ramazan Çevik, Vural Gözgeç’e ve organizasyonun düzenlenmesinde verdikleri desteklerden dolayı Alper Can, Erdem Özsen, Hakan Zobu, Hasan Kemahlı, İzzet Ers, Mehmet Can Eraslan, Oktay Erbey, Özgür Doğan, Oktay Erbey, ve Yiğit Balaban’a çok teşekkür ediyoruz.


Bundan sonra İzmir’de networking toplantılarının yanısıra seminerler, paneller, üniversite ziyaretleri, düzenlenecek, Kosgeb, odalar ve sanayi bögeleri ile yakın iletişim için adımlar atılacak, kurumlara özel mevcut durum analizi, farkındalık çalışmaları planlanacak ve kullanıcı kurumlardan gelen temsilcilerle sektörel çalışma grupları oluşturulması için adımlar atılacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder