Kurumsal Başarı Hikayeleri 2016, Kasım Ayında Capital, Forbes ve Fortune dergileri ile birlikte gazete bayilerinde ve kitapçılarda.




Kurumsal Başarı Hikayeleri 2016 yayını, 2013 yılında yayınlanan ilk Kurumsal Çözümler Rehberi ve 2014 yılında yayınlanan ilk Kurumsal Başarı Hikayeleri yayınlarından sonra hazırlanan aynı nitelikte beşinci yayın olma özelliğindedir.

34 Kurumsal çözüm kullanıcısı firma ile çözüm kullanıcıları, akademisyenler, bilişim ve yönetim danışmanlarının katılımıyla ve 6 aylık hazırlık süresinde oluşturulmuştur. 2014 yılında ilk defa yayınlanan Kurumsal Başarı Hikayeleri yayınına,  bazı yeni alanlar eklendi: Yeni yayında kurumsal başarı hikayelerine konu olan firma, proje yöneticisi, proje sponsoru ve kurumsal çözüm bilgisinin yanı sıra projenin gerçekleştirildiği yıl ve projenin tamamlanma süresi, projenin nicel büyüklüğü ve kapsamı için çözümü kullanan kişi sayısı, çözümün kapsamında kullanılan modüller ve yer alan fonksiyonlara da yer ayrıldı.
Yayındaki başarı hikayeleri, sektörlere göre segmente edilmiş ve firmalara alfabetik olarak sıralanmış olarak 16 bölümde yer almıştır. Yayında hızlı erişimler için üretici firma ürün ve hizmetleri, hizmet alanları ve sektörlere göre indeks bilgileri de yer almakta.

Kurumsal Dönüşüm Platformu’nun  ERP, BI, CLOUD, CRM, e-DÖNÜŞÜM, MES, PLM ve SCM komiteleri tarafından hazırlanarak tüm şirketlerin istifadesine sunulan ve satın alma için referans kaynak olma niteliği taşıyan Kurumsal Başarı Hikayeleri Ekim ayında dağıtılmaya başlanmıştı. Bu ay (Kasım) Capital, Forbes ve Fortune dergileri ile birlikte gazete bayilerinde ve kitapçılarda yerini aldı.

1 yorum: