Kurumsal Çözümler Rehberi 2015 Yayını Dağıtılmaya Başlandı.

İlki, 1 Nisan 2013 tarihinde yayınlanan Kurumsal Çözümler Rehberi’nin yeni versiyonu dağıtılmaya başlandı.

128 sayfa olarak hazırlanan bu rehberde, konsept, vizyon yazıları, makaleler ve röportajlarla birlikte, İş Zekası ve Karar Destek Sistemleri, BPM, Döküman Yönetimi, Bulut, CRM, e-dönüşüm, ERP, İnsan Kaynakları, MES ve  Mobilite olmak üzere 9 ayrı bölümde çözüm geliştiren 65 firma ile çözüm kullanıcıları, yönetim danışmanları ve akademisyenler yer aldı.

Rehberde yer alan şirketler, şirket künyesi, şirket yöneticilerinin ve iş ortaklarının  iletişim bilgileri, 2015 – 2017 Türkiye Kurumsal Yazılım Pazarındaki vizyonu, ürün, dikey ürün, özel çözüm ve hizmetleriyle ilgili bilgileri, ürün sorumlularının iletişim bilgileri, kanal yapısı ve proje fiyatlandırma bilgileri ile yer aldı.

Ayrıca, kurumsal yazılım projelerinde dikkat edilecek hususlar, başarı ve başarısızlık faktörleri başta olmak üzere makaleler ve yazılar kullanıcılara yol gösterecek niteliktedir. Bu yönüyle yeni yayın, Kurumsal çözüm arayışında olan firmalar için güncel bir kaynak ve rehber olma özelliğindedir.

1 yorum:

  1. Kurumsal Çözümler Rehberi 2015 PDF formatında dijital olarak ta yayınlayacak mısınız? Böyle değerli bir rehberi dijital olarak almak isterim.

    YanıtlaSil