Kurumsal Dönüşüm Platformu - ERP Komitesi İzmit Temsilcisi Özkan Sur, 02 Şubat 2017 tarihi itibariyle görevine başladı.


ERP Komitesi’nin 12. Bölgesi olan İzmit temsilciliğine Sn. Özkan Sur seçilmiştir. Sur, İzmit’teki, sanayi ve ticari işletmeler ile ERP kullanıcıları, ERP adayları, akademisyenler, yönetim danışmanları, sanayi odaları, sanayi bölgeleri, Kosgeb vs kurumlarla ilişkilerin daha etkin sürdürülmesine, farkındalık çalışmalarına katkı sağlıyor olacak.


1973 Zonguldak doğumlu Sur, 1995 yılında İTÜ Uçak Mühendisliği’nden mezun oldu. İş hayatına DOĞAGAZ A.Ş’ de  Tasarım ve Uygulama Mühendisi  olarak başlayan Sur, sırasıyla NURSAN ELEKTRİK ‘de Sürekli İyileştirme Mühendisi, KURTMAN’ da Üretim Müdürü, GSB OILLESS İMALAT SAN ‘de Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı ve ERP sistemi ile planlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, yıllık ve aylık kapasite, hammadde ve ürün stok seviyelerinin belirlenmesi ve uygulamaların yaptırılması gibi konuları üstlendi.
Halen Polin Su Parklarında ERP, Üretim, Kalite, Planlama, İş Sağlığı ve Güvenliği’ nden sorumlu Teknik Birimler Direktörü olarak görev yapıyor.

ERP’nin Polin’e bütünsellik sağladığına ve ERP projelerinde başarı için danışmanlık firmalarının ekiplerinde analiz aşamasında yer almak üzere sanayiyi deneyimi taşıyan kişilerin bulunmasının önemine inanıyor.

İngilizce bilen Sur, Fotoğrafçılık, Dalış Sporları, Kampçılık ve Doğa Yürüyüşleri ile ilgileniyor.

Özkan Sur’a Kurumsal Dönüşüm Platformu - ERP Komitesi İzmit Temsilcisi olarak sürdüreceği çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder