Bursa Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü, 1 Haziran Çarşamba günü düzenlendi.

ERP Komitesinin tüm bölgelerinde düzenlemeyi planladığı Kurumsal Dönüşüm Günlerinin ikincisi, 1 Haziran Çarşamba günü Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteği ve 150’ye yakın katılımcıyla Bursa’da düzenlendi.

Otomotiv, Mobilya ve Tekstil sektörlerindeki deneyimli kullanıcıların, akademisyen ve yönetim danışmanı konuşmacıların katıldığı etkinlikte gün boyunca marka bağımsız deneyim paylaşımı yapıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını ERP Komitesi Bursa Temsilcisi ve May Tohum Bilgi İşlem Müdürü Murat Yonar’ın yaptı ve ERP Komitesi’nin Bursa çalışmaları hakkında bilgi verdi, ardından konuşmacı olarak yer alan ERP Komitesi Koordinatörü Sn. M.Göker Sarp, ERP Komitesi, Kurumsal Dönüşüm Platformu ve vizyonu hakkında bilgi verdi.

Daha sonra Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğr.Üyesi Prof. Dr. Haluk Soyuer ERP projelerinde yaşanan sorunlar, Sn. Hüsrev Yaman ise ortak dilin önemi hakkındaki konuşmalarını yaptılar.


Otomotiv Çalışma Grubu lideri ve Aunde Teknik Bilgi İşlem Müdürü Sn. Ramazan Çevik’in moderatörlüğünü yaptığı ve etkinliğin en çok ilgi gören bölümünde yer alan Otomotiv Sektöründe ERP Kullanımı Panelinde Otomobil Fabrikaları A.Ş. Bilgi İşlem Direktörü Sn. Füsun Zorlubilek, Orjin Otomotiv ERP Yöneticisi Sn. Kadir Önbaş, Karsan Bilgi Sistemleri Yöneticisi Sn. Mehmet Can ve Coşkunöz BT Uygulama Yönetimi Müdürü  Sn. Mustafa Mor panelist olarak yer aldılar.
Otomotiv Sektöründe ERP Kullanımı Panelinin ardından Nestle Waters Turkey Yazılım Geliştirme Müdürü Sn. Fırat Buga İş Zekası projesindeki deneyimlerini, Bilgiç Kalıp Genel Müdürü Yardımcısı Sn.Çağlar Çetin üretim alanı yönetimi projesindeki deneyimlerini , Özdilek Tekstil Bilgi Teknolojileri Şefi Sn. Uğur Özyürek ERP projesindeki deneyimlerini izleyicilerle paylaştılar.

Daha sonra konuşmacı olarak yer alan Sn. Yağmur Katipoğlu, Mobilya sektöründe ERP çözüm haritası hakkında bilgi verdi. Çilek Mobilya Bilgi İşlem Müdürü Sn. Selim Zezer ile Lazzoni Mobilya Üretim Planlama ve ERP Yöneticisi Sn. Ömür Demir firmalarında yaşadıkları ERP projelerindeki deneyimleri katılımcılarla paylaştılar.

Etkinliğin son konuşmacısı olarak yer alan Sn. Ömer Faruk Tezcan, Operasyonel verimliliği arttıran ortak bir çalışma ve denetleme düzeni oluşturulmasına yönelik uzun yıllardır edindiği deneyimlerini izleyicilerle paylaştı.   

1 Haziran Çarşamba günü Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteği ile düzenlenen Bursa Kurumsal Dönüşüm Farkındalık Günü’nde yer alan konuşmacı ve katılımcılara çok teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder