ERP Komitesi Pek Yakında Konya'da Bir Araya Geliyor.


ERP Komitesi Konya'da etkinliğini artırmayı hedefliyor.
ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Türkiye'deki işletmelerin Dünya düzeyinde operasyonel düzene kavuşması, kurumsal dönüşümlerini tamamlamaları ve verimliliğini artırmaları için 8.000’den fazla ERP kullanıcısı, akademisyen, yönetim danışmanı üyesi ile ERP konusunda farkındalık yaratma ve bilinçlendirme üzerine çalışmalarına devam ediyor ve genişletiyor.

Bu amaçla 2013 yılı başından itibaren İstanbul ve dışında sürdürdürülen farkındalık yaratma ve artırma çalışmalarına, İzmir, Bursa, Ankara, Antalya, Gaziantep, Hatay, Adapazarı, Çerkezköy ve Konya’da devam ediliyor.
Bölgesel olarak düzenlenen bu marka bağımsız toplantılara, görüş ve deneyimlerini paylaşmaları için ERP, CRM, BI uygulamaları ve kurumsal dönüşüm projeleri deneyimi yaşamış kurumsal çözüm kullanıcıları, bilgi işlem ekipleri, anahtar kullanıcılar, proje ekipleri, proje yöneticileri ve deneyimlerden yararlanmak üzere kurumsal çözüm adayı olan firmalardan katılımcılar davet edilmektedir.

ERP Komitesi, 2016 yılında ve gelecek dönemlerdeki Konya’daki çalışmalarını ve etkinliğini artırmayı hedefliyor. Bu amaçla Konya Temsilcimiz Sn. Nagehan Fidan ile birlikte geniş katılımlı bir toplantı düzenlemeyi planladık. Bu toplantıya tüm üye profillerimiz davetlidir.

Katılımınız için lütfen katılım formunu eksiksiz doldurunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder