Endüstri 4.0 Toplantısı 20 Ağustos'ta Düzenleniyor.


Sektörden moderatörlerimiz eşliğinde yapılacak kahvaltılı toplantılarımız, çözüm kullanıcıları, çözüm üreticileri, akademisyenler ve yönetim danışmanlarının katılımına uygundur. Zengin katılımcı profili ile konuları enine boyunca tartışma şansımız olacağına inanıyoruz.

Endüstri 4.0 ile ilgili ve geliştirilecek teknolojik çözümler ve iş uygulamalarına yönelik tartışma platformuna üye ve takipçilerimiz davetlidir.
Endüstri 4.0 Toplantısına Katılmak İçin Lütfen Katılım Formunu Eksiksiz Doldurunuz.


Kahvaltılı Sektör Toplantıları Hakkında
  • Sektörel toplantılarımız genel katılıma açık değildir. Sektörde yer alan kurumsal yazılım üreticileri, kurumsal yazılım kullanıcıları, adayları ve yönetim danışmanlarına yöneliktir.
  • Toplantımıza katılım kriterlerini sağlayan en fazla 40 kişi davet edilmektedir. (Her bir firmadan en fazla 2 kişi davet edilmektedir.)
  • Kahvaltılı sektör toplantılarımız ücretsizdir ve toplantı moderatörlüğü komitemizin sektörel üyeleri tarafından yapılmaktadır.
  • Sektörde yer alan tecrübeli kullanıcıların, danışmanların ve çözüm üreticilerinin katılımıyla toplantı sırasında deneyim paylaşımı sağlanması hedeflenmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder