Kurumsal Başarı Hikayeleri 2016 Yayınlandı.




Kurumsal Başarı Hikayeleri 2016, 2013 yılında yayınlanan Kurumsal Çözümler Rehberi ve Kurumsal Başarı Hikayeleri, 2014 yılında yayınlanan Kurumsal Çözüm Önerileri ve 2015 yılında yayınlanan Kurumsal Çözüm Önerileri 2015 çalışmalarımızdan sonraki beşinci ve en son yayınımız olma özelliğindedir.
Kurumsal Başarı Hikayeleri 2016, 6 ay süren hazırlık evresiyle, 34 Kurumsal çözüm kullanıcısı firma ile çözüm kullanıcıları, akademisyenler, bilişim ve yönetim danışmanlarının katılımıyla oluşturulmuştur. 2014 yılında ilk defa yayınlanan Kurumsal Başarı Hikayeleri yayınımıza bazı yeni alanlar da eklendi: Bu yayında firma, proje yöneticisi, proje sponsoru ve kurumsal çözüm bilgisinin yanı sıra projenin gerçekleştiği yıl ve proje süresi, proje büyüklüğü ve kapsamı için çözüm kullanıcısı sayısı, kullanılan modüller ve fonksiyon bilgilerine de yer verildi.
Rehberde yer alan başarı hikayeleri kendi içinde alfabetik olarak sıralanmış olarak 16 sektörel bölümde yer alıyor. Ayrıca yayında üretici firma ürün ve hizmetleri, hizmet alanları ve sektörlere göre indeks bilgileri de bulunuyor.

Kurumsal Dönüşüm Platformu’nun  ERP, BI, CLOUD, CRM, e-DÖNÜŞÜM, MES, PLM ve SCM komiteleri tarafından hazırlanarak tüm şirketlerin istifadesine sunulan ve satın alma için referans kaynak olma niteliği taşıyan Kurumsal Başarı Hikayeleri Ekim ve Kasım aylarında Capital, Ekonomist, Forbes, Fortune ve Subcon Turkey dergileri ile birlikte dağıtılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder