Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimine Giriş Yayınlandı.


PLM Komitesi 17 Haziran 2016’da moderatörlüğünü Dünya Gazetesi Kurumsal Stratejiler Direktörü Sn. Murat Yıldız’ın yaptığı, Autodesk ev sahipliğinde gerçekleşen ve Dassault Systemes, MY Yazılım, Penta, PTC, Teknolojik Yazılımlar firmalarınının katılımıyla düzenlenen PLM Üreticileri ve Hizmet Sağlayıcıları toplantısı ile çalışmalarına start verilmişti. 

İlk adım olarak “Endüstri 4.0” başlığıyla İstanbul ve İzmir’de düzenlenen toplantılarla katılımcı şirketlerin verimlilik artışı gereksinimleri ve geleceğe dair yatırımları doğrultusunda bilgi paylaşımı için gerekli ortamların oluşturulmasına ve PLM Komitesi akademisyen üyelerinin katkılarıyla PLM farkındalığına yönelik referans kaynakların ortaya konmasına başlanmıştır.


Bu amaçla hazırlanan Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi’ne Giriş çalışmasıyla genel bilgilendirme kapsamında PLM sistemleri, işlevleri, amaçları ve ERP sistemleri ile olan farklılıkları bahsedilmiştir. Sektör deneyimi ve akademik kaynakların harmanlanması ile Dr. Halefşan Sümen tarafından hazırlanan bu çalışmanın, PLM sürecindeki firmalara faydalı olmasını diliyor, Dr. Halefşan Sümen’e katkı ve paylaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.
Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi’ne Giriş Yayını İçin Lütfen Talep Formunu Eksiksiz Doldurunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder