ERP Komitesi Adapazarı temsilcisi Doğan Güneş Görevine Başladı.

2 Ocak 2016 tarihinden itibaren ERP Komitesi Adapazarı bölgesi temsilciliği görevine FGİ Kapı ve Yükleme Teknolojileri A.Ş. firmasında İ.K. ve Bilgi Sistemleri Yöneticisi olan Sn. Doğan Güneş seçilmiştir.
Doğan Güneş, ERP Komitesi Adapazarı temsilcisi olarak, Sanayi, Turizm ve Hizmet Sektöründeki ERP ve Kurumsal Çözüm Kullanıcıları ile Akademisyenler, Yönetim Danışmanları, Sanayi Odaları, Üniversiteler ve Kosgeb gibi kurumlarla ilişkilerin daha etkin sürdürülmesine katkı sağlıyor olacaktır.
Adapazarı bölgesi temsilcimiz FGİ Kapı ve Yükleme Teknolojileri A.Ş. İnsan Kaynakları ve Bilgi Sistemleri Yöneticisi Sn. Doğan Güneş hakkındaki bilgileri özgeçmişinde bulabilirsiniz. 

Doğan GÜNEŞ, 1975 doğumlu ve Sakarya Üniversitesi Tasarım Bölümü mezunudur.

İş hayatına 1993 yılında küçük ve orta ölçekli firmaların ihtiyaçları doğrultusunda  muhasebe programları, donanım sistemleri ve web sitesi çözümleri sunan firmalarda sistem yöneticiliği görevinde bulunarak başlamış, 1999-2001 yıllarında İzmir’de bulunan BNC Bilgisayar firmasında sistem yöneticisi olarak çalışmıştır. 2003-2008 yıllarda Sakarya’da kendi firması ile bilişim alanında hizmet veren Sn Doğan, 2008 yılından itibaren FGİ Kapı ve Yükleme Teknolojileri A.Ş. firmasında İ.K. ve Bilgi Sistemleri Yöneticisi görevini sürdürmektedir. 

1997 yılında kurulan firmanın 2012 yılından ERP’ye geçişinde proje yöneticiliği görevini üstlenen Doğan Güneş, Sakarya’da ERP’ ye yeterli önem verilmediğini düşünüyor, firmaların halen muhasebe programları, Excel dosyaları veya kendi yazdırdıkları yazılımlar ile işlerini yürütmeye çalıştıklarını gözlemliyor. 
Sakarya’daki  ERP farkındalığını arttırmak için üniversite, ticaret odaları gibi kurumlarla ortak çalışmalar yürüterek firma yöneticilerine ulaşarak ERP’ nin öneminin anlatılması gerektiğine, ERP’ nin yaygınlaşmasının bölgeye ve ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayacağına inanıyor.

Adapazarı temsilcimiz Sn. Doğan’a temsilcilik görevinde başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder