ERP Komitesi Kurumsal Dönüşüm Kahvaltısı, 23 Ocak tarihinde İzmir'de düzenleniyor.

ERP Komitesi İzmir’deki etkinliğini artırmayı hedefliyor.
ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Türkiye'deki işletmelerin Dünya düzeyinde operasyonel düzene kavuşması, kurumsal dönüşümlerini tamamlamaları ve verimliliğini artırmaları için 8.000’den fazla ERP kullanıcısı, akademisyen, yönetim danışmanı üyesi ile ERP konusunda farkındalık yaratma ve bilinçlendirme üzerine çalışmalarına devam ediyor ve genişletiyor.

Bu amaçla 2013 yılı başından itibaren İstanbul ve dışında sürdürdürülen farkındalık yaratma ve artırma çalışmalarına, Bursa, Ankara, Antalya, Gaziantep, Hatay, Konya, Adapazarı, Çerkezköy ve İzmir’de devam ediliyor.

Bölgesel olarak düzenlenen bu marka bağımsız toplantılara, görüş ve deneyimlerini paylaşmaları için
ERP, CRM, BI uygulamaları ve kurumsal dönüşüm projeleri deneyimi yaşamış kurumsal çözüm kullanıcıları, bilgi işlem ekipleri, anahtar kullanıcılar, proje ekipleri, proje yöneticileri ve deneyimlerden yararlanmak üzere kurumsal çözüm adayı olan firmalardan katılımcılar davet edilmektedir.


Platformun’un merkezi olan İstanbul’dan sonra ilk bölgesel toplantımız ERP Komitesi İzmir geçmiş dönem temsilcisi Işık Kalıp Genel Müdürü Sn. Kaan Şanlı ile birlikte 6 Haziran 2013’te yapılmış, İzmir ikinci toplantımız 28 Kasım 2015 Cumartesi günü Norm Civata ev sahipliğinde, ERP Komitesi İzmir temsilcisi Bakioğlu Holding A.Ş. Denetim Müdürü Sn. Fatih Güllükaya‘ın katılımıyla düzenlenmişti. 

İzmir’deki İlk iki toplantıda kurumsal dönüşüm sürecinin değerlendirildi, kullanıcı istekleri, ERP proje süreci, süreç analizlerinin önemi, şirketlerdeki yönetim kademesinin ERP projelerine bakış açısı, ERP yazılımlarının Ambalaj ve Demir Çelik sektörü başta olmak üzere sektörel uyumluluğu ve çözüm yaklaşımları, İzmir’de ağırlıklı olarak yer alan sektörlerdeki başarı hikayeleri ve başarısızlık faktörleri üzerine görüş alışverişi yapıldı.


ERP Komitesi, 2016 ve gelecek dönemlerde İzmir’deki çalışmalarını ve etkinliğini artırmayı hedefliyor. Bu amaçla 23 Ocak tarihinde geniş katılımlı bir kahvaltı düzenliyoruz. Bu kahvaltıya tüm üye profillerimiz davetlidir.
ERP Komitesi, 2012 yılı Şubat ayında Türkiye’deki şirketlerin dünya düzeyinde operasyonel düzene kavuşması ve verimliliğini artırmasına destek olmak amacılığıyla markalardan bağımsız olarak kuruldu. 8.000 den fazla ERP kullanıcısı, akademisyen, yönetim danışmanı üyesi ile ERP konusunda farkındalık yaratma, bilinçlendirme ve marka bağımsız danışmanlık hizmetleri üzerine çalışmalarını genişletiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder