ERP Komitesi Çerkezköy temsilcisi Yücel Şen, 12 Ocak 2016 tarihi itibariyle görevine başladı.

ERP Komitesi’nin 9. Bölgesi olan Çerkezköy temsilciliğine Sn. Yücel Şen seçilmiştir. Sn. Şen Çerkezköy’deki, sanayi ve ticari işletmeler, ERP kullanıcıları, ERP adayları, akademisyenler, yönetim danışmanları, sanayi odaları, sanayi bölgeleri, Kosgeb vs kurumlarla ilişkilerin daha etkin sürdürülmesine katkı sağlıyor olacak.

Yücel Şen hakkındaki bilgileri, kendi ifadeleriyle yazdığı özgeçmişinde bulabilirsiniz. 

Yücel Şen, 1976 Tekirdağ doğumludur. 1997 yılında Trakya Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği’nden mezun oldu. Çalışma hayatının ilk yıllarında aynı okulda Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.
1998 yılında İmalat Mühendisi olarak girdiği Hattat Holding de halen Sistem Mühendislik Müdürü olarak görev yapmaktadır. 1998 yılından bu yana, Hattat Holding’te Üretim, Kalite, Planlama ve Lojistik Yöneticiliği görevlerinde bulunmuştur.

2007 yılında başlayan ERP projesinde Planlama ve Malzeme Yönetimi modüllerinde anahtar kullanıcı olarak aktif rol almıştır.

Yücel Şen, 2007 yılında 6 sigma kara kuşak eğitimimi tamamlayarak Kara Kuşak Sertifikası almıştır.

Sn. Şen şirketlerin tüm süreçlerini ERP mantığı çerçevesinde bina ederlerse karlılık ve verimliliklerinin en üst seviyelere ulaşacağı inancında.

Yuücel Şen’e temsilcilik çalışmalarında başarılar diliyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder