ERP İçin Farkındalık Yaratma ve Bilgilendirme Kampanyası - Fatih Sarı


Türkiye'de Dünya standartlarında Operasyonel düzen ve verimlilik kazanımı için ERP Komitesi farkındalık ve bilgilendirme kampanyası başlatıyor. Bu kampanya ve hareket için ERP Kullanıcıları, Akademisyenler, BT Basını ve Dijital platformlar elele verdi.

Kampanya 3 adımdan oluşuyor.







İlk adım için ERP kullanıcısı firmalardaki orta ve üst düzey yöneticilerle bireysel ve kurumsal poster çalışmaları başlatıldı. Çalışmalarda kullanılan ERP’nin yaygınlaştırma mesajlarını kampanyanın gönüllü katılımcıları kendileri belirliyorlar. Bu şekilde hazırlanan poster & bannerları dijital ve sosyal platformlar, Medya ve Komite Resmi Web Sitemizde takip edebileceksiniz.

İkinci adımda Akademisyenler ve Yönetim Danışmanları tarafından İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir Konya ve Gaziantep illerinde “ ERP Nedir? ve İşletmelerin ERP ihtiyacı “ Seminerleri düzenleniyor olacak.

Üçüncü adımda yine ERP’nin yaygınlaştırılması amacıyla TV’de yayınlanacak olan reklam filmleri çekilmesi planlanıyor.

Hazırlanan posterlerdeki kullanılan mesajlar içinden oylama yoluyla berlirlenecek olanları, bilinçlendirme ve farkındalık yaratmak için çekilecek olan TV Reklam filminde ve bilgilendirme seminerlerinin tanıtımında kullanılacak.

Bu kampanya ve hareket,  toplumda ERP bilincini yerleştirmek ve artırmak amacıyla başlatıldı.

Bağımsız ERP Organizasyonu sizleri, önümüzdeki dönemde, sürece katılımı arttıracak ve kampanyaya hız katacak şekilde desteklemeye, katılmaya, süreci takip etmeye ve değerlendirmeye davet ediyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder