ERP Komitesinin düzenleyeceği ERP Forumları başlıyor.


Şirketiniz ve ERP proje ekibiniz başarılı bir ERP yazılımı seçimini yapmak ve uygulamak için yeterli deneyim ve bilgiye sahip mi?

"ERP Komitesi ERP Forumları, şirketiniz ve ERP projenize daha büyük pencereden bakabilecek bir anlayış elde etmek için büyük bir fırsat."

ERP Forum Günlerine katılmak için üç neden:

1.    Çünkü, ERP kullanıcıları, uzmanları, bağımsız yönetim danışmanları ile etkileşim içinde bir gün geçireceksiniz. Deneyimli ERP profesyonelleri ve ERP kullanıcıları ile ilişkilerinizi geliştirmek ve ilişki ağı oluşturmak için birçok fırsatınız olacak. Ayrıca paneller, grup çalışmaları, eleştiriler, vaka örnekleri ile ilgili oturumlara katılma fırsatınız olacak.
 

2.    Çünkü satış jargonlarını konuşmalardan çıkartıyoruz. Başka yerde duyamayacağınız şeffaf cevapları size sağlayacağız. Türkiye’nin bağımsız ERP platformu olarak size tarafsız tavsiye ve fikir verebileceğimiz için gurur duyuyoruz.

 
3.    Çünkü size başka hiçbir yerde bulamayacağınız uzman tavsiyeleri elde edeceksiniz. Her şeyden önce uzman ERP kullanıcı ve ERP Komitesi Yönetim Danışmanı üyelerine, bire-bir danışma şansınız olacak. ERP kullanıcıları ile onlarca yıllık deneyimi elde ettikleri bakış açısıyla ERP projesinin temellerini tartışabileceksiniz.


Katılımcı profilleri:

  • Genel Müdürler, CEO lar ve Genel Koordinatörler
  • Fabrika Müdürleri, Üretim Müdürleri
  • CFO lar, Yatırımdan sorumlu yöneticiler
  • CIO lar ve COO lar
  • IT Direktörüleri
  • ERP Proje Yöneticileri
  • ERP Proje takımları
  • ERP danışmanları
  • Yönetim Danışmanları
  • Akademisyenler
  • ERP Kullanıcıları

 

ERP Forumları hakkında:

1.    Konsept olarak tek bir ERP markasına ait ürünler ve projeleri* , marka bağımsız ERP kavramı ve marka bağımsız ERP projeleri üzerine, belirli bir sektöre veya konuya özel düzenlenebilir.

2.    Grup çalışmaları, eleştiriler, vaka örnekleri, paneller, 1-1 danışman ve panelist görüşmeleri ve toplantılarını içerir.

3.    Konuşmacı, panelist, vaka çalışması yöneticileri ve katılımcıları, ERP kullanıcısı, yönetim danışmanı ve akademisyenlerden oluşacaktır.

4.    Moderatörler, Akademisyen, Medya temsilcileri veya Yönetim Danışmanlarından oluşacaktır.

5.    ERP Üreticileri ve Hizmet sağlayıcılarından katılımcılar, sponsor, panelist, konuşmacı veya moderatör olarak yer alamaz.

6.    ERP Üreticileri ve Hizmet sağlayıcıları firmalardan en fazla 2 kişilik katılım sağlanabilir.

7.    Bireysel ve kurumsal katılımlar ücretlidir.

8.    Forumlar, Ankara, İstanbul, Bursa, Çerkezköy, Eskişehir, Manisa, İzmir, Konya, , Gaziantep, Trabzon

*Türkiye’de üretilen veya Türkiye’de distribütör, çözüm ortağı veya temsilcilik varlığıyla temsil edilen ERP ürünleri.
 
ERP Forumlarına katılım için lütfen katılım formunu eksiksiz doldurunuz.