ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Mersin Temsilcisi Görevine Başladı.


ARBEL A.Ş. İş Geliştirme Müdürü Sn. Erman Sönmez, 22 Eylül 2016 tarihinden itibaren ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Mersin temsilcisi olarak


görevine başlamıştır.

Erman Sönmez, ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Mersin Temsilcisi olarak, Adana ve Mersin’deki  Sanayi ve Hizmet Sektörü, ERP, CRM, BI, MES, SCM vs gibi Kurumsal Çözüm Kullanıcıları, Akademisyenler, Yönetim Danışmanları, Sanayi Odaları, ve Kosgeb vs kurumlarla ilişkileri ortaklaşa yürütecektir.

Erman Sönmez hakkında bilgileri kısa özgeçmişinde bulabilirsiniz. 

1989 Sinop Doğumlu olan Erman Sönmez, Lise eğitimini Sinop Fen Lisesi, Lisans eğitimini Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nü tamamladıktan sonra iş hayatına 2012 yılında ETG Danışmanlık’ta Ticaret & Lojistik danışmanı olarak devam etti ve 2012-2016 yılları arasında ETG Danışmanlık firmasında, farklı sektörlerde bir çok ERP Projesinde danışman olarak çalıştı.

Mayıs ayından tarihinden itibaren, 2015 yılı Ağustos ayından beri ERP Implementasyon Projesinde Uzman Danışman olarak görev aldığı Gıda Sektöründeki öncü firmalarında ARBEL A.Ş. firmasının Türkiye ayağında İş Geliştirme Müdürü olarak çalışmaya başladı.

Sönmez, ARBEL A.Ş.’de BT Uygulamaları, Süreç İyileştirme ve  Yazılım projelerinde yöneticilik, danışmanlık ve projelendirme çalışmaları yapmaya devam etmekte ve yabancı dil olarak ingilizce bilmektedir.

Mersin temsilcimiz Sn. Erman Sönmez’e Adana ve Mersin bölgesinde sürdüreceği temsilcilik görevinde başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder