ERP Komitesi, sizi “Kurumsal Başarı Hikayeleri” kitabında yer almaya davet ediyor.

Kurumsal Başarı Hikayeleri Yayınlanıyor.

Kurumsal Başarı Hikayeleri, ERP Komitesi tarafından Capital Dergisi’nin katkılarıyla yayınlanıyor olacak: 64 sayfalık bu kitap, ERP (Kurumsal Kaynak Planlama), BI (İş Zekası), CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi), MES (Üretim Alanı Yönetimi), EAM (Kurumsal Varlık Yönetimi), Demand Planning and Forecasting (Talep Tahminleme ve Planlama), HCM (İnsan Kaynakları Yönetimi), kurumsallaşma vs  konularda kurumsal başarıyı yakalayan çözüm kullanıcılarının katkılarıyla hazırlanıyor.


Rehberde yer alan şirket temsilcisi yöneticilerinin kişisel vizyonu, kariyerleri, şirketlerinin künyesi 2013 – 2015 vizyonu, şirketlerin kurumsal çözümlerle elde ettikleri kazanımlar, kurumsal çözümlerle ilgili stratejik kararları ve diğer bilgileri ile yer alacaklar.

 
Ayrıca, Kurumsal çözümlerin tanımları, kapsamları, seçimlerde dikkat edilecek hususlar ile birlikte,
proje yönetimi, diğer kurumsal çözümlerle entegrasyon, projelerde başarı ve başarısızlık faktörleri ile ilgili makaleler ve yazılar kurumsal çözüm kullanıcılarına yol gösterecek niteliktedir. Çözüm arayışında olan firmalar, çözüm kullanıcılarının ağzından faydalarını ve şirketlerin vizyonlarına katkılarını dinleyebilecekler. Bu kitap bu yönüyle daha önce BThaber’in katkılarıyla hazırlanan Kurumsal Çözümler Rehberini tamamlayıcı bir çalışma olacaktır.

ERP Komitesi’nin Türkiye'de Dünya standartlarında operasyonel düzen ve verimlilik kazanımı için başlattığı ERP Komitesi  farkındalık ve bilgilendirme kampanyasının adımlarından olan bu çalışma kampanyanın tamamlayıcı çalışmalarından.


Kampanyanın ilk adımında Kurumsal çözüm kullanıcısı firmalardaki orta ve üst düzey yöneticilerle bireysel ve kurumsal poster çalışmaları başlatıldı. Çalışmalarda kullanılan Kurumsal çözüm yaygınlaştırma mesajlarını kampanyanın gönüllü katılımcıları kendileri belirliyorlar. Bu şekilde hazırlanan kampanya materyalleri olan poster & bannerları dijital ve sosyal platformlar, Medya ve Komite Resmi Web Sitesinden takip edebiliyorsunuz.

Bu kampanya ve hareket,  toplumda Kurumsal çözüm bilincini yerleştirmek ve artırmak amacıyla başlatıldı.

“ - ERP Komitesi, Akademisyen, Yönetim Danışmanı ve Kurumsal çözüm kullanıcısı üyeleriyle birlikte sektörü geliştirerek, bu alandaki uygulamaları yaygınlaştırmayı hedefliyor. “

Komite, bu faaliyetlerine etkin bir şekilde katılacak yerel ERP Pazarında faaliyet gösteren tüm yazılım firmalarını, akademisyenleri, ERP kullanıcısı firmaları, yönetim danışmanlarını, organizasyonel yapısı içerisinde bir araya gelmeye ve Kurumsal Başarı Hikayeleri Kitabında yer almaya davet ediyor.

ERP Komitesi Hakkında

ERP Komitesi Türkiye’deki ERP kullanıcıları, akademisyenler, yönetim danışmanları, stratejistlerin yanı sıra ticaret, sanayi ve hizmet sektöründeki kuruluşlar ile İş Uygulamaları sektöründe faaliyet gösteren firma ve organizasyonlar arasında bir iletişim merkezi olmayı amaçlayan marka bağımsız bir organizasyondur.  ERP Üreticileri ile birlikte sektörü geliştirerek, bu alandaki uygulamaların kullanımlarını artırmayı hedefleyen ERP Komitesi, 13 Şubat 2012 tarihinde kuruldu ve 2.250’den fazla bireysel ve kurumsal üyesi var.  

Hazırlanacak 16.500 kitap CAPITAL Dergisi ile birlikte dağıtılıyor olacak.

 
Kurumsal çözüm Kullanıcısı firmaların firma sahibi, yönetim kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticileri, akademisyenler, yönetim & bilişim danışmanları ve kurumsal çözüm üreticileri ile beraber oluşturacağımız bu kitap diğer dönemlerde de tekrar edilecektir.

Kitapta yer almak için lütfen formu eksiksiz doldurunuz.