Cegid Corp., Türkiye'de Distribütörlük görüşmelerine başladı. {Corp. Cedig. began negotiations for Distribution in Turkey.}


Cegid 25 yılı aşkın deneyimi, 249.600.000 € dan fazla cirosu, dünya çapında 2.000 çalışanı ile kurumsal ve dikey uygulamaları (perakende, imalat sanayi, otelcilik, hizmet, toptan, dernekler ve kamu sektörüne yönelik çözümler) olan uluslararası bir kuruluştur.

Cegid is a global provider of enterprise and vertical business solutions with revenues of more than $370 million and 2,000 employees worldwide. Cegid has over 25 years’ experience delivering value and exceeding customers’ expectations in industry verticals such as Retail, Manufacturing, Hospitality, Wholesale, CPA’s Public Administration.






Cegid çözümleri her büyüklükteki firmaların ihtiyaçlarına hitap etmey yönelik geliştirilmiş ve SaaS modeline de uygundur.
Firmanın, halen ABD, Avrupa (Birleşik Krallık, Fransa, İspanya, İtalya, Portekiz), Afrika ve Asya’da (Japonya, Çin) ofisleri bulunmaktadır.
Cegid Türkiye'de, ERAI TURQUIE - Entreprise Rhône-Alpes International vasıtasıyla distribütörlük için görüşmelerine devam ediyor.

Cegid, is continuing negotiations for the distributorship in Turkey by Turquie ERAI - Entreprise Rhône-Alpes International.