ERP Satın Alma Rehberi Yayımlandı

Hazırlık süreci 4 ay süren Türkiye’nin İlk ERP Satın Alma Rehberini tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

ERP Satın Alma Rehberi, 46 ERP üreticisi ve çözüm ortağı, 5 yönetim danışmanlığı ve ERP seçim firması, 3 teknoloji ve kurumsal yazılım üreticisi, 1 yazılım entegratörü ile bağımsız görüşleri ve deneyimleri yer alan 58 yönetim danışmanı, akademisyen ve deneyimli kullanıcının katılımıyla 445 sayfa olarak hazırlandı.


ERP Satın Alma Rehberinde yer alan bölümlerde ERP’nin tanımı ve tarihçesi ile ERP’den önce yapmanız gereken hazırlıklar, ERP seçiminde dikkat edilmesi gereken hususlar, ERP projeleriyle ilgili deneyim paylaşımları ile ERP’ye geçtikten sonra kullanımı yaygınlaştırmaya ve çözüm kapsamını zenginleştirmeye yönelik öneriler, akademisyenlerin, yönetim danışmanlarının ve deneyimli kullanıcıların görüşleri, Türkiye’de faaliyet gösteren ERP üreticileri ile çözüm ortaklarının çözüm ve hizmetleri ile ilgili bilgiler ve vizyonları yer alıyor.

Rehberin son bölümünde ise Türkiye’de ilk kez ERP çözümlerinin özelliklerinin ve fonksiyonlarının karşılaştırmalarının yapılabileceği “ERP Ürünlerinin Karşılaştırmalı Tablosu” yer alıyor.

Önceki yayınımız “Vision 2021” ’de olduğu gibi yeni yayınımızda, içinde bulunduğumuz dönemden dolayı mecraların web sitelerinden ve e-dergiliklerden ulaşılabiliyor olacak.

Aşağıda ilgili web sitelerinin linklerini ve ulaşım bilgilerini bulabilirsiniz. 

Kurumsal Dönüşüm Platformu’nun 10.yayını olan 

ERP Satın Alma Rehberi:

Turkcell Dergilik , Türk Telekom e-Dergi ve Vodafone dMags Dergi ‘de Capital ve Kobi Efor e-dergilerinin Şubat sayıları ile beraber (e-insert olarak)

BThaber web sitesinde ve Kobi Efor web sitesinde Şubat ayı boyunca

SubconTurkey Yan Sanayi Gazetesi web sitesinde ve sektorel.com ‘da 11 ay boyunca e-Dergi olarak

theprowess.net (Kurumsal Yazılımlar ve Dijital Dönüşüm Dünyası) ‘te indirilebilir durumda süresiz yayında olacaktır.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder