Kurumsal Çözümleri Rehberi 2015'de yer alan katılımcılar, ürünler ve konular.

100 sayfa olarak yayınlanması planlanan bu rehberde, Kurumsal yazılım pazarı büyüklükleri ve pazar hakkında yorumlar ile birlikte, ERP (Kurumsal Kaynak Planlama), BI (İş Zekası), CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi), MES (Üretim Yönetim Sistemleri), CAD, PDM, PLM, EAM (Kurumsal Varlık Yönetimi), SCM, Demand Planning and Forecasting (Talep Tahminleme ve Planlama), Open Source ERP (Açık Kaynak Kodlu Kurumsal Kaynak Planlama yazılım), HRM (İnsan Kaynakları Yönetimi), Bulut Teknolojiler, WMS (Depo Yönetim Sistemleri), Döküman Yönetimi, Mobil teknolojiler, ileri düzey planlama ve çizelgeleme yazılımları ve e-dönüşüm  konularında çözüm geliştiren firmalar ile çözüm kullanıcıları, yönetim danışmanları ve akademisyenler yer alıyor olacak.
Rehberde yer alan şirketler, şirket künyesi, şirket yöneticilerinin, iş ortaklarının  iletişim bilgileri, 2015 – 2017 Türkiye Kurumsal Yazılım Pazarındaki vizyonu, ürün, dikey ürün veya özel çözüm ve hizmetleriyle ilgili bilgileri, ürün sorumlularının iletişim bilgileri, kanal yapısı ve fiyatlandırma bilgileri ile yer alacak.


Ayrıca, kurumsal yazılım projelerinde dikkat edilecek hususlar, başarı ve başarısızlık faktörleri ile ilgili makaleler ve yazılar kullanıcılara yol gösterecek niteliktedir. Bu yönüyle Kurumsal çözüm arayışında olan firmalar için güncel bir kaynak ve rehber olma özelliğinde olacaktır.

Kurumsal Çözümler Rehberi 2015,  BThaber, bt Günlüğü, CIO, IT Network ve TechInside dergileriyle birlikte 28.000 adet insert olarak ve ERP Komitesinin Ankara, Antalya, Bursa, Gaziantep, İstanbul ve İzmir’ de düzenlediği bölgesel toplantılarında, Adım Adım Seminerlerinde, firma ziyaretlerinde ve networking etkinliklerinde, aday firmalara ve sektöre referans kaynak oluşturması amacıyla dağıtılıyor olacak.

Kurumsal Çözümler Rehberinin 2015 versiyonunu ile birlikte ilk defa Perakende, İnşaat, Otomotiv sektörlerine ve e-dönüşüm, mobil ve bulut teknolojilere yönelik dijital çözümler rehberleri de yayınlanıyor olacak.

Katılım için lütfen katılım talep formunu eksiksiz doldurunuz.

1 yorum:

  1. Açık kaynak kodlu ve Web tabanlı ERP yazılımları konusunda da detaylı çalışmalar yapılmalı. Bu konuda ülkemizde pek olmasa da dünyada oldukça iyi çalışmalar var.
    Hüseyin Erdem

    YanıtlaSil