Siz de bu verimlilik hareketinin bir parçası olabilirsiniz!


ERP Komitesi Destek Programı

ERP Komitesi’nin projeleri üyelerinin desteği ile bir bir hayata geçiriliyor. Ülkemizdeki şirketlerin ve bireylerin birbirlerinden ayırt edilmeksizin kurumsallaşma ve verimli çalışma gerçekleştirme ihtiyaçlarına inanan üyelerimiz emeklerini, zamanlarını, bilgi ve deneyimlerini sosyal sorumluluk bilinciyle ERP adayı firma ve çalışanlarına aktararak, büyük katkı sağlıyorlar.

Üyelerimizi sadece firmalara destek olmakla kalmıyor, aynı zamanda toplumsal farkındalığın artmasına ve operasyonel mükemmellik olgusunun yaygınlaşmasına da katkıda bulunuyorlar.

Akademisyen ve danışman üyelerimizin desteği ile yürütülen eğitim / seminer faaliyetlerimiz sadece katılımcılara değil bizzat eğitmenlerimize de çok şey kazandırıyor: Üyelerimizi topluma yarar sağlayacak projeler içinde yer alarak sosyal sorumluluklarını yerine getirme fırsatı bulurken bir yandan da mesleki gelişimleri konusunda kendilerine de fayda sağlıyorlar.

Adım Adım Destek Programı

ERP Komitesi, bu destek programı ile üyeliğinin kalıcı ve uzun soluklu olmasını hedefler; doğru üye profilini, doğru çalışma şekli ve etkinliğe yönlendirerek destek verdiği gibi, üye çeşitliliği ve kalıcılığının yaratılmasına da katkı sağlamaktadır.
ERP Komitesi, üyelerine kendi bilgi, tecrübe ve tercihleri doğrultusunda çalışma gruplarına ve projelere katılım olanağı sağlar.

·         Akademik destek: Akademik üyelerimizden beklentimiz, İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Konya, Manisa, Eskişehir, Gaziantep, Kayseri de düzenlenecek eğitim ve seminerlere eğitmen olarak katılarak destek verebilmeleri ve ERP bilincinin artırılmasına katkı sağlamalarıdır. 

·         ERP için farkındalık yaratma ve bilgilendirme kampanyasına destek: Kampanya destekçisi üyelerimizden beklentimiz; mesajları ile birlikte bu kampanyaya destek vererek yer almaları ve Türkiye ‘deki ERP projelerine ilişkin farkındalığı artırmalarıdır. 

·         İletişim desteği: Ülkemizdeki Üniversitelerin, Derneklerin, Meslek Odalarının, Ticaret - Sanayi Odalarının ve Organize Sanayi Bölgelerinin temsilcilerinden beklentimiz, projelerde işbirlikleri ihtiyaçlarını karşılamak üzere, kendi kurumlarında destek oluşturabilecek şekilde bağlantı kurulmasına yardımcı olmalarıdır. 

·         Danışmanlık desteği: Yönetim danışmanları ve akademisyen üyelerimizden beklentimiz; firmaların ERP projeleri öncesinde, ERP projeleri sırasında ve sonrasında ihtiyacı olan noktalarda kişisel ve mesleki tecrübeleri doğrultusunda destek vererek, firmaların kurumsallaşma ve Dünya standartlarında operasyonel düzene sahip olmalarına katkı sağlamalarıdır. 

·         ERP kullanıcısı desteği: ERP kullanıcısı üyelerimizden beklentimiz; firmaların ERP projeleri öncesinde, ERP projeleri sırasında ve sonrasında firmaların ihtiyacı olduğu ERP projesi seçim ve proje yönetimi tecrübesine sahip olan ERP kullanıcıları bu tecrübeleri doğrultusunda yardımcı olmaları ve firmaların ERP projelerinde başarı sağlamlarına katkıda bulunmalarıdır.
ERP Komitesi,  13 Şubat 2012 tarihinde kuruldu ve 2.000 den fazla üyesi bulunmaktadır. Türkiye ERP Dünyasında bulunan üst düzey yöneticiler ve profesyoneller bu oluşumun temelini teşkil etmektedirler. Komiteye üye olarak kabul edilen kişiler, mücbir sebepler dışında diledikleri sürece bu unvanı taşıyabilirler. Komite gerçekleştirilebilir faaliyetleri yerine getirmeyi, sektörde deneyim kazanmış ve kabul görmüş profesyonellerle birlikte sürdürmeyi amaçlamaktadır.

Destek Programı için lütfen bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz!