ERP Komitesi 1 Kasım'da Bursa'da toplandı.


01 Kasım Cuma günü ERP Komitesinin Bursa’daki ikinci toplantısı, Aunde Teknik Bilgi İşlem Yöneticisi Ramazan Çevik ev sahipliğinde, ERP Komitesi Bursa temsilcimiz May Agro Bilgi İşlem Yöneticisi Murat Yonar ve ERP Komitesi Koordinatörü M.Göker SARP ‘ın katılımıyla düzenlendi.

Bursa’daki ERP projelerinin değerlendirildiği toplantıda; kullanıcı istekleri, proje ekiplerinin yönetimin ERP projelerine yaklaşımı, ERP üreticisi ve hizmet sağlayıcı firmaların yapısı ve proje metodolojileri üzerine görüş alışverişi yapıldı.

Bursa’ya özel olarak Otomotiv, Tekstil  ve Makine sektöründe yönelik çalışma grupları faaliyetlerine başlayacak ve hazırlayacakları teknik görüşleri içeren ERP kullanımı raporlarını yayınlıyor olacaklar.

Bursa’daki toplantıya Aunde Teknik, Durmazlar Makine, Eroğlu Makine, Karesi Tekstil, Karsan, May Agro, Nestle Waters, Orhan Holding, Savcan Tesktil, SKT Otomotiv, Sonoco Ambalaj ve Şaypa gibi kurumların bilgi işlem ve üretim planlama bölümlerinden katılımlar oldu.

Bilindiği üzere, 2012 yılı Şubat ayında Türkiye’deki şirketlerin dünya düzeyinde operasyonel düzene kavuşması ve verimliliğini artırmasına destek olmak amacılığıyla markalardan bağımsız olarak ERP Komitesi kuruldu. 2.500 den fazla ERP kullanıcısı, akademisyen, yönetim danışmanı üyesi ile ERP konusunda farkındalık yaratma, bilinçlendirme ve marka bağımsız danışmanlık hizmetleri üzerine çalışmalarını genişletiyor.