ERP Komitesi Gaziantep'te toplanıyor.


10 Ekim 2015 tarihinde ERP Komitesi Gaziantep Temsilcisi Festival Halı Bilgi İşlem Yöneticisi Sn. Erhan Korkmaz ev sahibimiz Vodafone Türkiye ile birlikte Gaziantep’te ilk defa bir araya geleceğiz.

Bu toplantıya katılarak değerli görüş ve deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı, ERP projeleri ve kurumsal dönüşüm projeleri için ortak akıl zemini oluşturulmasına, Gaziantep iline özel Gıda ve Tekstil sektöründe çalışmalarına devam eden sektörel çalışma gruplarının zenginleştirilmesine destek vermenizi rica ederiz.


Katılım Hakkında Önemli Bilgi
10 Ekim Cumartesi günü deneyim paylaşımı ve ortak akıl oluşturma amacıya Gaziantep' de düzenlenecek olan toplantı katılımına uygun ERP komitesi üye profilleri:
ERP ve kurumsal çözüm kullanıcıları, bilgi işlem ekipleri, anahtar kullanıcılar, proje yöneticileri, ERP ve kurumsal çözüm adaylarıdır. 

Gaziantep toplantısına katılımınız için kayıt formunu doldurmanızı rica ederiz.

ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu hakkında

ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu,Türkiye’deki şirketlerin dünya düzeyinde operasyonel düzene kavuşması ve kurumsal dönüşümlerini tamamlamaları, verimliliklerini artırmalarına destek olmak amacıyla 13 Şubat 2012 tarihinde İstanbul’da kuruldu.

2013 yılı başından itibaren İstanbul dışına da çıkarak çalışmalarımızı genişlettik. Bu amaçla sürdürdüğümüz çalışmalara Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve Gaziantep illerinde devam ediyoruz.


Kurulduğu tarihten itibaren, ERP, BI, CRM gibi kurumsal çözümlerin kullanıcıları, akademisyenler yönetim danışmanları üyeleri ile ERP, BI, CRM kullanımı ve yaygınlaştırılmaları için farkındalık yaratma, bilinçlendirme, gönüllü deneyim paylaşımı ve marka bağımsız danışmanlık hizmetleri üzerine çalışmalarını genişleterek sürdürüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder