Özel Entegratörler, 16 Ekim’de düzenlenen ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu'ndaki kurulda bir araya geldiler.

ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu'nda ilk kez bir araya gelen Özel Entegratörler toplantısında, Bimsa, Bizofis, Detaysoft, Digital Planet, Doğuş Teknoloji, efinans, FIT Solutions,
GAP Bilişim, INGBANK, İşNet, İdea Teknoloji, İSİS, Koç Sistem, LOGO,MEDYASOFT, Mikro Yazılım, NETBT, Oyak Pazarlama, PCW, Turunç Bilişim, Uyumsoft, VBT Bilgi Teknolojileri ve Veriban firmalarından 30’dan fazla temsilci Fit Solutions ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantının moderatörlüğünü de Bthaber Grup Yayın Koordinatörü Sn. Ayhan Sevgi yaptı.
Evsahibi FIT Solutions’ın Genel Müdürü Sn. Koray Bahar’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, ERP komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Koordinatörü M.Göker SARP da ERP Komitesi ve Özel Entegratörlerle birlikte organize edilen toplantı hakkında bilgi verdi.

Toplantının ilk bölümünde, özel entegratör temsilcileri gündemdeki e-dönüşüm başlıkları hakkında bilgi alışverişinde bulundular ve gündemi birlikte yorumladılar. İkinci bölümde ise Geliri İdaresi Başkanlığından Sn. Abdullah Kiraz ve Sn. Engin Uysal’ın da katılımıyla toplantının biricinci bölümünde konuşulan ve moderatörü Sn. Ayhan Sevgi tarafından kendilerine iletilen konular hakkında yorumlarını ilettiler, özel entegratörler güncel konular hakkındaki son durumu paylaştılar ve kendilerine yöneltilen soruları birinci elden cevapladılar.
Toplantı sırasında, özel entegratör kullanıcılarına verilecek bilgilerin standartlaştırılması, tebliğlerin öncesinde ve sonrasındaki bilgi akışının düzenlenmesi, karşılıklı sorumluluklar ve güvenceler gibi konu başlıklarından bilgi paylaşımı yapıldı.
Toplantının sonunda iletişimin geliştirilmesi ve sektörel düzenlemeler için toplantıların düzenli aralıklarla devam etmesine karar verildi. Bir sonraki toplantı özel entegratör efinans evsahipliğinde yapılıyor olacak.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder