ERP Projelerinde Zor Durumlar Baş Etmek Semineri 26 Mart'ta Düzenleniyor.





Seminer Programı Hakkında
Kurumsal Dönüşüm Platformu ve komitelerinin düzenlediği seminerler genel katılıma açık değildir.
Her seminere katılım talebinde bulunan ve katılım kriterlerini sağlayan kişiler davet edilmektedir.
(Her bir firmadan en fazla 3 kişi davet edilmektedir.)
Seminer programımız, ERP, CRM, BI, SCM Komitelerimizin gönüllü eğitmenleri tarafından düzenlenmektedir ve katılım ücretsizdir. Önceden belirlenen seminer salonunun, ücretli sağlanması durumund katılımcılarından katkı payı istenmektedir. 
Seminerlerimize katılan tecrübeli kullanıcılar da seminer sırasında kullanıcı adayları ile yapılan deneyim paylaşımına katkıda bulunmaktadır.

ERP, CRM, BI, SCM Komiteleri ve Kurumsal Dönüşül Platformu Hakkında
Türkiye’deki firmalarda kurumsal dönüşüm konusunda farkındalık yaratmak amacıyla 2012 yılında yola çıkan Kurumsal Dönüşüm Platformu, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP), Müşteri ilişkileri Yönetimi (CRM), İş Zekası (BI), Üretim Yönetimi Sistemleri (MES) başta olmak üzere kurumsal dönüşümün gerçekleşmesi için zemin hazırlayan, gerçekleştiren ve sürmesini sağlayan konularda marka bağımsız deneyim paylaşımı ve iletişim sağlamak amacıyla çalışmalarını konu odaklı sürdüren alt grupları (komiteleri) vasıtasıyla etkinliğini büyüterek devam etti.

2014 yılında çok sayıda gönüllü seminer düzenleyerek bilgilendirme yönündeki aktivitelerini artırdı, bölgesel yapılanmasına da devam etti. 2016 yılı itibariyle, 8.000’den fazla üyesiyle İstanbul ve 9 bölgede faaliyetlerini sürdüren, sektörel referans ve kaynak olarak gösterilen 4 güncel rehber yayınlayan, çalışma gruplarında 3 sektörel rapor üreten ve üretici, danışman ve kullanıcı profillerine ait kurulları olan, desteğe ihtiyacı olan firmalara gönüllü danışmanlık desteği veren marka bağımsız deneyim paylaşımı ve iletişim platformu halini aldı.

Seminer Katılımınız İçin Lütfen Katılım Formunu Eksiksiz Doldurunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder