Mobilya Çalışma Grubu, 18 Temmuz'da İstanbul'da Toplanıyor.


ERP Komitesi Çalışma Grupları, odaklandığı sektöre özel seminer, panel ve farkındalık günleri gibi etkinlikler düzenler, teknik rapor ve çözümler rehberi niteliğinde referans kaynaklar üretir. Belli bir şehir veya bölgede yer alan üyelere özel değildir. Türkiye’deki her bölgeden üye katılımına açık bir gruptur. Çalışma grupları sadece Kurumsal Yazılım kullanıcılarından oluşur; üyeler, aynı sektörde çalışan bilgi işlemciler, ERP anahtar kullanıcıları veya ERP kullanan firmalarda herhangi bir departmanda çalışan ve ilgili sektörel tecrübesi olan kişilerdir.

Mobilya Çalışma Grubu Toplantısına Katılmak İçin Lütfen Katılım Formunu Eksiksiz Doldurunuz.


ERP Komitesinde faaliyete geçen sektörel çalışma grupları İnşaat ve Otomotiv çalışma grupları oldu. İnşaat çalışma grubu, İnşaat sektöründe, ERP projelerinde proje yöneticiliği yapmış, ERP seçimi, ERP projesi ön hazırlıklarında yer almış ve ERP çözümlerin incelenmesinde uzun yıllara dayalı tecrübeleri olan kişilerin katılımıyla 2012 yılında kuruldu.

Bu çalışma grubu ilk defa 2013 yılı Mart ayında İnşaat Sektörü’nde ERP Kullanımı’na ilişkin marka bağımsız sektör raporu oluşturdu. Bu çalışmadan sonra İstanbul’da Tepe İnşaat’da bir araya gelen grup, arasına katılan yeni kişilerle hem raporun daha geniş versiyonu için tekrar start verdi, hem de o tarihten itibaren ERP sistemlerine geçiş yapmak isteyen, çözüm araştıran aday firmalarla deneyim paylaşımı, gönüllü danışmanlık, koçluk ve mentorluk yapmaya başladı.


İnşaat Çalışma Grubu ’nun yeni dönem çalışmalarındaki amacı, yapı firmalarının tamamını kapsayan bir yaklaşım ile kapsamlı simülasyonlar yapmak ve yapı sektörüne yönelik stratejik kurumsal çözüm haritalarını oluşturmak olacak. 

Bu dönem çalışmaların sonucunda yapı firmalarının geleceği için stratejik ve sürdürülebilir kurumsal çözüm önerileri oluşturmaya başlanıyor olacak.

Otomotiv çalışma grubu ilk olarak 2013 yılında Yan Sanayi Gazetesi SubconTurkey işbirliğiyle Otomotiv Sektörü’nde ERP Dosyasını yayınlamıştır. Bu dosya ve yayına web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Daha sonra 2015 Yılı Mart ayında Bursa’da çalışma grubunun lideri Sn. Ramazan Çevik ve Aunde Teknik evsahipliğinde bir toplantı düzenleyerek yeni katılımlarla tekrar bir araya gelen çalışma grubu, Otomotiv Sektörü’nde Başarılı ERP Projesinin Yolları bildirgesinin hazırlıklarına start vermiş ve 2016 yılı ocak ayında çalışmalarını tamamlayarak yayınlamıştır.


Çalışma grubu, bundan sonra hazırlayacağı yayın ve düzenleyeceği etkinliklerle bu sektörde farkındalığı artırmaya devam etmeyi hedeflemektedir.

ERP Komitesi 2016                                                                                     
ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu 2016 yılında 4. Yıldönümünü kutlarken 8.000+ üye ve takipçi sayısına ulaştı,2015 yılından itibaren geniş katılımlı sektörel kahvaltılar düzenlemeye başlandı ve 4. Yayını olan Kurumsal Çözümler Rehberini 2015’te yayınladıktan sonra bu yıl Kurumsal Başarı Hikayeleri 2016 yayınının hazırlıklarına başladı.

2013 yılı başından itibaren İstanbul dışında sürdürdürülen çalışmalara Bursa, İzmir, Ankara, Antalya, Gaziantep illerinden sonra Adapazarı, Çerkezköy, Hatay ve Konya illerinde de devam ediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder