ERP Komitesi ile Kurumsal Dönüşüm Temalı Salonuyla, ERP Komitesi Bilişim Zirvesi 2016'da Yer Aldı.


Bilişim Zirvesi 2016’da yer alan ERP Komitesi ile Kurumsal Dönüşüm Temalı Salonda, Kurumların Endüstri 4.0 akımıyla ile birlikte dijitalleşmenin gittikçe arttığı bir Dünya’da mevcut iş yapma modellerinin değişimine ayak uydurabilmeleri için Dijital Dönüşüm ve unsurları konuşuldu.


ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu Koodinatörü Sn. M.Göker SARP’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda, Sn. Şenol Balo’nun” Herkes bir gün yazılımcı olacak !” konseptli konuşması,  Projesis Genel Müdürü Sn. Hasan Kemahlı’nın “Endüstri 4.0 Kapsamında Üretim İyileştirme ve MES”, Isısan Bilgi İşlem Müdürü Ömer Çolakoğlu’nun PLM ile 3DCAD ve ERP Entegrasyonu başlıklı ERP başarı hikayesi konuşması, FIT Solution Genel Müdürü Sn. Koray Bahar Gültekin’in “e-Dönüşümün yeni oyuncuları, e-İrsaliye ve İhracat Faturası” konuşması, e-Logo Genel Müdürü Sn. Cahit Güvensoy ve Destek Ekip Lideri Sn. Ergin Hepşen’in birlikte yer aldığı “e-Mutabakat ile süreçlerde hızlanma” konseptli konuşmaları ve Neta İşletme Müdürü Sn. Murat Erarslan’ın “Dijital İz” başlıklı ERP Başarı hikayeleri yer aldı.

ERP Komitesi ile Kurumsal Dönüşüm Temalı Salonundaki program, Türkiye’de Verimlilik ve Şeffaflık Düzeyi ile Türkiye’de ERP ve MES Kullanımının konuşulduğu Üretim Sistemleri Danışmanı Sn. Kenan Berkdemir’in moderatörlüğünü yaptığı, Isısan Bilgi İşlem Müdürü Sn. Ömer Çolakoğlu’nun, Projesis Genel Müdürü Sn. Hasan Kemahlı ve Step Teknoloji İş Geliştirme Yöneticisi Elektrik Mühendisi Sn.Hakan Erol ‘un konuşmacı olarak yer aldığı “Endüstri 4.0’a Hazır mıyız?” Paneli ile tamamlandı.

Gelecekte, dijitalleşmiş fabrikalar, müşterilerin beklentilerini ve ihtiyaçlarını tahmin ederek veya öğrenerek neyi nasıl üreteceklerine kendileri karar verecekler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder