Kurumsal Yazılım Üreticilerinde İnsan Kaynağı Sürekliliği ve Şirket Kültürü Toplantısı 17 Aralık'ta Düzenleniyor.




ERP Yazılım geliştiricileri ve uygulayıcıları için en önemli konu, başta proje yöneticisi olmak üzere doğru proje insan kaynağının şirkette devamlılığını sağlamaktır. Bu nedenle her bir pozisyon için doğru insanın kim olduğunu, yetkinliklerinin tanımlamak gerekir. Ancak bundan da önce şirketin kültür ve değerlerini belirlemek, bu kültür ve değerlere uyum sağlayacak çalışanı işe almak önemlidir. İşe aldıktan sonra çalışana, şirkete ait olduğu, ortak kültürün içinde anlam bulduğu hissettirilmelidir. Çalışan, şirketin büyümesi ne katkı koyarken, kendinin de geliştiğini hissetmesi şirkete devamlılığını sağlayacaktır. Bütün bunların sağlanması için yazılım geliştirme ve uygulamalarının bir proje yönetim disiplini içinde olması gerekir. Başta Proje Yöneticisi olmak üzere, doğru nitelikteki kaynaklarla ve doğru bir sözleşme ile yapılan projeler başarılı olur. 

17 Aralık tarihinde düzenlenecek olan toplantımızda ERP projelerindeki insan kaynağı devamlılığı ve şirket kültürü oluşturmasının önemini konuşacağız. İyi nitelikteki proje yöneticisi ile kapsamın ve maliyet iyi yönetildiği zamanında bitirilen, projelerin nasıl yapılacağı üzerinde sohbet edeceğiz.

İnsan kaynağı Sürekliliği ve Şirket Kültürü Toplantısına Katılmak için Lütfen Katılım Formunu Eksiksiz Doldurunuz.



Sektörel Toplantılar Hakkında
  • Sektörel toplantılarımız genel katılıma açık değildir. Sektörde yer alan kurumsal yazılım üreticileri, kurumsal yazılım kullanıcıları, adayları ve yönetim danışmanlarına yöneliktir.
  • Toplantılarımıza katılım kriterlerini sağlayan en fazla 20 kişi davet edilmektedir. (Her bir firmadan en fazla 2 kişi davet edilmektedir.)
  • Kahvaltı ve kişisel harcamalar bireysel olarak karşılanacaktır.
  • Sektör kahvaltılarımızın moderatörlüğü komitemizin sektörel üyeleri tarafından yapılmaktadır.
  • Sektörde yer alan tecrübeli kullanıcıların, danışmanların ve çözüm üreticilerinin katılımıyla toplantı sırasında deneyim paylaşımı sağlanması hedeflenmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder