ERP Komitesi, 7 Aralık Cumartesi günü Ankara'da toplandı.

07 Aralık Cumartesi günü komitemizin Ankara’daki ilk toplantısı, Vodafone Türkiye ev sahipliğinde, ERP Komitesi Ankara temsilcimiz Özaltın Grup Adil Bişkin ve ERP Komitesi Koordinatörü M.Göker SARP ‘ın katılımıyla Swiss Otel’de düzenlendi.

Ankara’daki ERP projelerinin değerlendirildiği toplantıda; yönetimin ve bilgi işlem dışındaki bölümlerin ERP projelerine yaklaşımı, ERP üreticisi ve hizmet sağlayıcı firmaların danışmanlık yapısı ve proje organizasyonları üzerine görüş alışverişi yapıldı.



Ankara’ya özel olarak Kamu’ya yönelik çalışma grubu faaliyetlerine başlayacak. Ankara’daki toplantıya AECOM, Akdaş Döküm, Çalık Enerji, ÇE-KA, Ekon Endüstri, Elektrik Üretim A.Ş., Erişim Makine, Finansbank, Hazine Müsteşarlığı, Mesa Mesken, Nuh’un Ankara Makarnası, Özaltın Grup, Rönesans Holding, Türkerler, VodafoneTürkiye Yıldızlar SSS Holding, Yüksel Grup, Yüksel İnşaat gibi kurumların bilgi işlem, proje yönetimi, üretim, bütçe kontrol ve mali işler bölümlerinden erp proje ekipleri ve yönetim seviyesinden katılımlar oldu.