ERP Üreticileri ve hizmet sağlayıcıları 3. kez buluştu.



ERP Üreticileri ve hizmet sağlayıcıları kurulunun üçüncü toplantısı 21 Mayıs 2014 tarihinde Link Bilgisayar ev sahipliğiyle İstanbul Altunizade Mercure Hotels ’de gerçekleşti.




Toplantının moderatörlüğünü ilk iki toplantıda olduğu gibi SDN Yayın Koordinatörü Fatih Sarı yaptı.

Bu seneki toplantı, Admin Yazılım, Akdatasoft, Atineva, Bilişim, Çözümevi, CPMSOFT, Datatraining, Dengenet, Detaysoft, Devre, Editör, ETG, IAS, IBM Türkiye, İletişim Yazılım, Inspark, Link Bilgisayar, Login, Logo, Microsoft Türkiye, Nebim, Netsis, Oracle Türkiye, Planet Yazılım, SAP Türkiye, Teknosol, Verimsoft, Workcube firmalarının üst düzey yöneticilerinden oluşan 41 kişinin katılımıyla gerçekleşti.





Toplantının açılışında bir konuşma yapan Türkiye Bilişim Derneği Kurucusu Prof. Dr. Aydın Köksal, özellikle bilişimin, ekonomik ve toplumsal kalkınmamızda en etkin araç olarak  kullanılabileceğine tekrar tekrar vurgu yaptı. Bağımsız bir oluşum olan ERP üreticileri ve hizmet sağlayıcıları toplantısında bulunmaktan dolayı büyük heyacan duyduğunu ve kurumsal yazılım endüstrisinin gelişmesinde katkıda bulunacak her türlü rekabet için öncelikle birlik beraberlik içinde olmamız gerektiği yönünde çağrısını yaptı.


Sayın Köksal’ın konuşmasından sonra sektörel bilgi alışverişi ile devam eden kurul toplantısında 3000 üye sayısını geçen ERP komitesinin 2 yıllık faaliyetleri enine boyuna tartışıldı. Bir çok katılımcının heyecanla buluştuğu toplantıda gelecek yıllar için umut vadeden ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformunun önümüzdeki dönemde faaliyetlerini genişleterek büyütmesi ve sektöre teşvik edici eylemler planlaması yönünde fikri alış verişi yapıldı.