ERP Komitesi Matbaa ve Ambalaj Çalışma Grubu Faaliyetlerine Başlıyor...



Faaliyetlerine başlayacak olan Matbaa ve Ambalaj sektörüne özel çalışma grubumuz yakın zamanda “Matbaa ve Ambalaj Sektöründe ERP ve Kurumsal Çözüm Kullanımı ” başlığıyla kullanıcılara ait teknik görüşlerin, çözüm önerilerinin ve deneyimlerin paylaşıldığı raporunu hazırlayıp yayınlıyor olacak.


Raporun yayınlanmasını takiben İstanbul’da Matbaa ve Ambalaj Çalışma Grubu üyeleri üyeleri ile birlikte “  Matbaa ve Ambalaj Sektöründe ERP ve Kurumsal Çözüm Kullanımı” etkinliği yapılması planlanıyor. Etkinlik sırasında dağıtılmak üzere Matbaa ve Ambalaj  sektöründe Kurumsal Çözümler Rehberi hazırlanıyor. Yine etkinlik sonrasında raporun yeni ve genişletilmiş versiyonu için grup, çalışmalarına devam ediyor olacak.

ERP Komitesi sektörel çalışma gruplarına katılmak için, ilgili sektörde bulunan kurumda kurumsal çözüm kullanıcısı olarak yer almak veya kurumsal çözüm kullanıcısı olarak çalıştığı mevcut kurumdan önceki kariyerinde kurumsal çözüm kullanımına ilişkin deneyim ve birikim sahibi olmak yeterlidir. Çalışma grupları üyeleri, sadece çözüm kullanıcılarından oluşmaktadır.