ERP KOMİTESİ 2015 YILI FARKINDALIK YARATMA KAMPANYASI DUYURULDU...


Günümüzde bilişim teknolojileri ve kurumsal çözümler tüm dünyada en çok yatırımın yapıldığı alan özelliğindedir. Bu nedenle, bu alanda doğru zamanda, doğru yatırımların yapılması, aksatılmadan sürdürülebilmesi ve kalitesinin arttırılması için doğru planlamaların yapılması kaçınılmaz bir zorunluluk olarak ortaya çıkmaktadır.
Bu unsurlar dikkate alınarak, ERP Komitesi & Kurumsal Dönüşüm Platformunun vizyonu, “şirketlerin verimlilik artışı gereksinimleri ve geleceğe dair yatırımları doğrultusunda, kurumsal yönetim sistemlerini oluşturmaları ve geliştirmeleri için gerekli bilgilere ulaşmalarını sağlamak, destekleyici ve geliştirici hizmetler üretmek ve bunları güncel tutmalarına yardımcı olmak” olarak ifade edilebilir.

Bu vizyon ve stratejik amaçlar doğrultusunda, ERP Komitesi & Kurumsal Dönüşüm Platformu bireysel ve kurumsal üyelerinin katkılarıyla geçtiğimiz dönemde, Kurumsal Çözümler Rehberi, Kurumsal Başarı Hikayeleri ve Kurumsal Çözüm Önerileri, Otomotiv Ve Yan Sanayide Kurumsal Çözümler yayınları, İnşaat ve Taahhüt Sektörü’nde ERP Kullanımı ve Perakende sektör raporu çalışmalarını tamamlamış, kurum ve bireylerin kullanımı için çeşitli yayınlar ve sosyal medya vasıtasıyla erişim sağlanmıştır. 

Şimdi, kurumsal çözüm arayışındaki firmalar için güncel kaynak ve rehber olma özelliğinde olacak olan yeni yayın projemizin hazırlığı içinde olduğumuzu duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni yayın projesiyle hazırlanacak 350.000 adet Rehber Capital, Ekonomist, Forbes, Fortune, Para, Platin, Robb Report, Turkish Time, Subcon, Bthaber, CIO, Tech Indiside ve IT Network dergileriyle, 2.250.000 adet rehber Hürriyet gazetesi ile dağıtılıyor olacak.

 Yeni Yayın projesinin kapsamında  proje ile birlikte hayata geçirilecek ”En İyi Kurumsal Uygulamalar”, “Kurumsal Başarı Hikayeleri”, Perakende, Otomovi ve İnşaat sektörlerine özel sektörel çözüm rehberleri ve “Kurumsal Çözümler Rehberi” çalışmalarının günlük gazete, aylık ve haftalık yayınlanan ekonomi ve iş dergilerinden oluşan toplam 13 mecra ile birlikte 1 yıl boyunca dağıtılıyor olacak. Yine bu mecralarda yayın reklamlarıyla desteklenecek olan bu büyük yayın projesi ile 1 yıl boyunca Türkiye çapında Kurumsal dönüşüm ve Kurumsal çözümler konuşuluyor olacak.

Yayına projesine dahil olan toplam 6 yeni rehber ile, ERP (Kurumsal Kaynak Planlama), BI (İş Zekası), CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi), MES (Üretim Alanı Yönetimi), EAM (Kurumsal Varlık Yönetimi), Demand Planning and Forecasting (Talep Tahminleme ve Planlama), HCM (İnsan Kaynakları Yönetimi), PLM, CAD, Bulut ve Mobil Teknolojiler, E- dönüşüm, kurumsallaşma vs konularına, kurumsal çözüm tedarikçileri, akademisyenler, yönetim danışmanları ve kurumsal başarıyı yakalayan çözüm kullanıcıları yer alacak.

Yeni yayın projesi, kurum ve bireylerde kurumsal çözüm bilincini yerleştirmek ve artırmak amacıyla yapılan çalışmaların devamı niteliğindedir.

Komite, bu faaliyetlerine etkin bir şekilde katılacak yerel Kurumsal Uygulamalar sektöründe faaliyet gösteren tüm çözüm firmalarını, akademisyenleri, Kurumsal çözüm kullanıcısı firmaları, yönetim danışmanlarını yeni yayın projesinde yer almaya davet ediyor.