ERP Komitesi Bursa Bölgesi temsilciliğini, 01 Mart 2015 tarihinden itibaren vekaleten Sn. Ramazan Çevik yürütecektir.


01 Mart 2015 tarihinden itibaren ERP Komitesi Bursa Bölgesi temsilciliğine 6 ay süreyle Sn. Ramazan Çevik vekalet edecektir. Ramazan Çevik, bu süre içinde, Bursa’daki Sanayi, ERP Kullanıcıları, Akademisyenler, Yönetim Danışmanları, Sanayi Odaları, Kosgeb vs kurumlarla ilişkilerin daha etkin sürdürülmesine katkı sağlıyor olacak.

Ramazan Çevik hakkındaki bilgileri, kendi ifadeleriyle yazdığı öz geçmişinde bulabilirsiniz.
 
Merhaba, 1975 Karadeniz Ereğli doğumluyum. İlk,Orta ve lise eğitimimi Ereğli’de tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi Bilgisayar ve Anadolu Üniversitesi İktisat fakültesini bitirdim.  İş hayatıma Özdilek dokuma Bilgi sistemleri sorumlusu olarak başladıktan 1 yıl sonra Burkay Tekstil’de 5,5 yıl Bilgi sistemleri sorumlusu olarak çalıştım. Daha sonra halen çalışmakta olduğum Aunde Teknik bünyesinde 16 yıl boyunca Bilgi sistemleri yöneticisi olarak görev aldım. Bu süre boyunca bir çok yurtdışı ve yurtiçi , otomotiv ve turizm sistem, yazılım ve ERP projelerinde görev aldım.

Bir çok yerli ve yabancı ERP yazılımı ile çalışma fırsatı bulmakla beraber kendi ekibimle Inhouse yazılım geliştirme görevinide başarıyla yürüttüm. Şu an 4 işletmemizde canlı kullanıma geçen ERP projelerinin yöneticiliğini ve sistem destek hizmetlerini koordine etme görevini sürdürmekteyim.

Ramazan Çevik, ERP Komitesinin Bursa’daki faaliyetlerine ilk günden itibaren destek olmayı sürdürmüş, komitenin Bursa’da yaygınlaşması için çalışmalar yürütmüş ve Bursa’da düzenlenen ERP Komitesi 2. toplantısına halen çalışmakta olduğu Aunde Teknik bünyesinde gerçekleşmesini sağlayarak evsahipliği de yapmıştır.


Kendisine Bursa’daki temsilcilik görevinde başarılar diliyor, bu süre içinde verdiği destek için de teşekkür ediyoruz.

21 Şubat 2015 Cumartesi günü ERP Komitesinin Bursa’daki üçüncü toplantısı, Vodafone Türkiye ev sahipliğinde düzenlenmiş ve bu toplantı ERP Komitesinin Bursa’da düzenlenen en yoğun katılımlı toplantı olmuştu. Bursa’daki bu toplantıya, Akyapak Makina, Alpin Kima, Arnos Tekstil, Asil Çelik, Aunde Teknik, Berteks, BPO, Bursa Beton, Burulaş, Componenta Dökümcülük, Çilek Mobilya, Çimtaş, Durak Tekstil, Elvin Tekstil, Erkurt Holding, Ermaksan, Fimaks Makina, FSS, İpeker Tekstil, İpekiş Mensucat, Karsan, Kıraca Holding, Korteks, Matlı Yem, May Agro, NSK Otomotiv, Oyak Renault, Pres Metal, Profil Sanayi, RB Karesi Tekstil, Sonoco Ambalaj, Savcan Tekstil, Saydam Tekstil,Tanrıverdi Dokuma,Türkün Holding ve Üçge Mağazacılık gibi kurumların bilgi işlem ve üretim planlama bölümleri başta olmak üzere tüm departmanlardan olmak üzere toplam 57 kişi katılmıştı.

Yakın zamanda Bursa’daki Makine, Otomotiv, Tekstil ve Gıda sektörlerine yönelik kurulan çalışma gruplarının bu sektörlerdeki ERP kullanımına yönelik yorum ve görüşlerin yer aldığı raporlarını yayınlamaları bekleniyor.