ERP Üreticileri ve Hizmet Sağlayıcıları 4.Kez Buluşuyor.

Türkiye’de faaliyet gösteren ERP üreticileri ve hizmet sağlayıcıları yılda bir kez toplanıyor ve ERP pazarındaki temsilcilerinin yer aldığı toplantılarda sektörü geliştirici faaliyetler planlanıyor.

Geçen sene yapılan kurulun üçüncü toplantısı , 21 Mayıs 2014 tarihinde Link Bilgisayar ev sahipliğinde, Admin Yazılım, Akdatasoft, Atineva, Bilişim, Çözümevi, CPMSOFT, Datatraining,
Dengenet, Detaysoft, Devre, Editör, ETG, IAS, IBM Türkiye, İletişim Yazılım, Inspark, Link Bilgisayar, Login, Logo, Microsoft Türkiye, Nebim, Netsis, Oracle Türkiye, Planet Yazılım, SAP Türkiye, Teknosol, Verimsoft, Workcube firmalarının üst düzey yöneticilerinden oluşan 41 kişinin katılımıyla gerçekleşmişti.

Toplantının moderatörlüğünü ilk iki toplantıda olduğu gibi TechInside Yayın Koordinatörü Sn. Fatih Sarı yapmıştı.

Geçen yılki toplantının misafir konuşmacısı Türkiye Bilişim Derneği Kurucusu Prof. Dr. Aydın Köksal, toplantının açılışında yaptığı konuşmada; özellikle bilişimin, ekonomik ve toplumsal kalkınmamızda en etkin araç olarak kullanılabileceğine tekrar tekrar vurgu yapmış, bağımsız bir oluşum olan ERP Komitesi toplantısında bulunmaktan dolayı büyük heyacan duyduğunu belirtmiş ve kurumsal yazılım endüstrisinin gelişmesinde katkıda bulunacak her türlü rekabet için öncelikle birlik beraberlik içinde olmamız gerektiği yönünde çağrısını yapmıştı.


Bu yıl dördüncüsü yapılacak olan ERP Üreticileri ve hizmet sağlayıcıları kurulu, 14 Mayıs tarihinde İstanbul Avrupa Yakası’nda toplanacak.  Toplantıya tüm ERP Üreticileri ve hizmet sağlayıcıları davetlidir.

Kurulu toplantısına katılım için lütfen katılım formunu eksiksiz doldurunuz.