ERP Komitesi Tekstil Çalışma Grubu, 28 Mart Cumartesi günü Bursa'da toplandı.

ERP Komitesi Tekstil çalışma Grubu, 28 Mart Cumartesi günü Bursa’da bir araya geldi. Toplantı Tekstil Çalışma Grubu Lideri Sn. Ayfer Doğru’nun ev sahipliğinde Savcan Tekstil Nosab fabrikası’nda gerçekleşti. Tekstil Çalışma Grubu toplantısına Aunde Teknik, Berteks, Bossa, Elvin Tekstil, İpekiş Mensucat, Koteks, RB Karesi Tekstil, Savcan Tekstil, Saydam Tekstil ve Thierry Diniz firmalarından katılım vardı.




Yakın zamanda “Tekstil Sanayinde Kurumsal Çözüm Kullanımı ve Kurumsal Dönüşüm” başlığıyla kullanıcılara ait teknik görüşlerin, çözüm önerilerinin ve deneyimlerin paylaşıldığı raporunu hazırlayıp yayınlayacak olan Tekstil Çalışma Grubu üyeleri, raporun yayınlanmasını takiben  Tekstil Sanayinde ERP ve Kurumsal Çözüm Kullanımı etkinliği yapılması planlanıyor. Etkinlik sırasında dağıtılmak üzere Tekstil sektöründe Kurumsal Çözümler Rehberi hazırlanıyor olacak.


ERP Komitesi sektörel çalışma gruplarına katılmak için, ilgili sektörde bulunan kurumda kurumsal çözüm kullanıcısı olarak yer almak veya kurumsal çözüm kullanıcısı olarak çalıştığı mevcut kurumdan önceki kariyerinde kurumsal çözüm kullanımına ilişkin deneyim ve birikim sahibi olmak yeterlidir. Çalışma grupları üyeleri, sadece çözüm kullanıcılarından oluşmaktadır.





Çalışma Gruplarına Katılmak İçin Lütfen Katılım Formunu Eksiksiz Doldurunuz.