Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri Başlıyor.

ERP Komitesi olarak, kurumsal dönüşüm odaklı anlayış içinde, farkındalık yaratmayı ve bilinçlendirmeyi hedef edinmiş bulunmaktayız. Marka bağımsız iletişim ve deneyim paylaşımının sağlanması da felsefemizin ve sosyal hareketimizin bir parçasıdır.

Ülkemizde, kurumsal çözümlere ilişkin bilgi ve deneyimimizin arttırılması bakımından, bilgi alanlarına yani akademisyen ve yönetim danışmanı üyelerimizin bilgiye erişimi hepimiz için önem taşımaktadır. Bu bağlamda Kurumsal Çözüm Üreticileri ile “Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri” düzenleyerek, en güncel teknoloji ve çözümleri akademisyen ve yönetim danışmanı üyelerimize ulaştırmayı ve iletişimlerini sürdürmeyi hedefliyoruz.

Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri günlerinin temel amacı, kurum ve bireylere yol gösteren, farkındalık yaratan, fikir veren, vizyon katan akademisyen ve yönetim danışmanı üyelerimize güncel teknoloji ve çözümler hakkında rehberlik etmek, yararlanabilmelerini temin etmek, bilgilerini arttırmak, tazelemek ve doğru bilgiye daha hızlı, zamanında ulaşabilecekleri, ulaşım kanallarını oluşturmalarına destek olmaktır.

“Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri” programımızın ülkemize, kurumlara ve üyelerimize faydalı olmasını dileriz.





Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri ve Vizyonumuz
Kurumsal dönüşüm odaklı anlayışın içinde farkındalık yaratmayı ve bilinçlendirmeyi sürdürmek, 2012 yılında kurulan marka bağımsız iletişim ve deneyim platformumuzu, yaygınlaştırmaktır.

1. Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri ‘ne dahil olan Kurumsal Çözüm ve Teknolojiler Üreticileri Hangileridir?
Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri ‘ne ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu üyesi olan Çözüm üreticisi firmaların tamamı dahildir.

2. Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri  Ne Demektir?
Akademisyen üyelerimizin sanayi ve öğrencileri ile, yönetim danışmanı üyelerimizin, birey ve kurumlarla, güncel teknoloji ve çözüm bilgilerine , vizyonuna sahip donanımla iletişimde bulunmaları ve kendilerine danışan öğrenci, birey ve kurumlara esinlenebilecekleri güncel örnekleri ve referans bilgileri paylaşmalarına olanak sağlamak için ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platfomu Kurumsal çözüm üreticileri tarafından düzenlenen etkinliklerdir. Akademisyen ve Yönetim Danışmanı üyelerimize yöneliktir.

3. Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri Hangi Sıklıkla Yapılır?
Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri ayda 1 kez, Kurumsal Çözüm Üreticileri ile yapılır. Etkinlikleri düzenlenmesi ve sürdürülmesi adına Kurumsal Çözüm üreticileri ile çalışmalar devam etmektedir. Etkinlik tarihleri belirlenip, kesinleştikçe üyelerimizle paylaşılacaktır.

Belirlenen etkinlik tarihleri; Microsoft ile birlikte Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günü#1 20 Nisan Pazartesi günü, IAS ile birlikte Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günü#2 20 Mayıs Çarşamba günü, LOGO Yazılım ile birlikte Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günü#3 23 Haziran Salı günü, Oracle Türkiye ile birlikte Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günü#4 21 Temmuz Salı günü, abas Türkiye ile birlikte Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günü#5 30 Eylül Çarşamba, Infor Türkiye ile birlikte Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günü#6 14 Ekim Çarşamba günü ve Akdatasoft ile birlikte Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günü#7 11 Kasım Ekim Çarşamba günü düzenlenecektir. Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günlerine ait etkinlik gündem ve ajandaları etkinlik katılımcılarıyla paylaşılıyor olacak.

4. Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri Ne Tür Faydalar Sağlar?
Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri, ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformunun Kurumsal Çözüm üreticileri ile birlikte düzenlenmektedir. Katılan akademisyen ve yönetim danışmanı üyelerimiz Kurumsal Çözüm üreticisi kurumun uzmanları tarafından en doğru şekilde bilgilendirilir ve yönlendirirler: Kurumlara sağlanan yazılım, teknoloji ve danışmanlık hizmetleri konusunda, çözüm haritaları, kapsamları ve  çözüm ağı hakkında bilgi sahibi olurlar, bu sayede birey ve kurumlara, yardıma ihtiyaç duymaksızın doğru bilgiyi verecek, vizyonu çizecek bilgi, donanımına sahip olurlar.

Kurumsal Yazılım ve Teknoloji Günleri’nden faydalanabilmek için ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformunun Akademisyen veya Yönetim Danışmanı üyesi olmanız yeterlidir.