ERP Komitesi Antalya Bölgesi Yeni Temsilcisi Görevine Başladı.

13 Mart 2015 tarihinden itibaren ERP Komitesi Antalya bölgesi temsilciliği görevine ÖGER Grup Bilgi Sistemleri Müdürü Sn. Ahmet Heman seçilmiştir. Ahmet Heman aynı zamanda Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şubesi saymanlığı görevini sürdürmektedir.

Ahmet Heman, ERP Komitesi Antalya Temsilcisi olarak Sanayi, Turizm ve Hizmet Sektörü, ERP ve Kurumsal Çözüm Kullanıcıları, Akademisyenler, Yönetim Danışmanları, Sanayi Odaları, Kosgeb vs kurumlarla ilişkilerin daha etkin sürdürülmesine katkı sağlıyor olacaktır.

Antalya bölgesi ERP Komitesi temsilcimiz Ahmet Heman hakkındaki bilgileri özgeçmişinde bulabilirsiniz. 

Ahmet Heman 1969 İstanbul doğumludur. Profesyonel iş hayatına 1989 yılında bir yazılım evinde başlamıştır. Turizm, sigortacılık, tekstil, kargo sektörlerine yönelik projelerinde görev almıştır. Yazılım sektöründen sonra kısa süreli satış departmanında çalışmış ve ardından bilgi işlem yöneticiliği pozisyonlarında çalışmıştır. Bilgi işlemin işletmelerde ileri seviye daktilo olmaktan çıkartılıp iş geliştirme ve geleceğe hazırlanmak için kullanılmasına çaba harcamıştır.


Farklı sektörel otomasyonları birleştirerek inovatif çözümler yapmıştır. Örnek vermek gerekirse mobilPOS makinaları üzerine turizm sektörü için günlük tur satış otomasyonu yazdırarak iki farklı otomasyonu tek cihazda birleştirerek operasyonel sadelik ve maliyet avantajı sağlamıştır. Hizmet kalitesinin görünebilir olması ve anlık maliyet kontrolü için ERP çözümlerinin uygulanması gerektiğini belirtmektedir. Doğru yerde doğru teknoloji ile iş hayatının daha yaşanabilir olacağına inanmaktadır.


Önceki dönem Antalya Temsilcimiz Sn. Salim Canpolat, görevi gereği bir süreliğine ülke dışında olacaktır. Kendisine temsilciliği süresince verdiği destekler dolayı teşekkür ediyor, yeni dönem temsilcimiz Sn. Ahmet Heman'a Antalya’daki temsilcilik görevinde başarılar diliyoruz.