ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu, 3.Yaşında Tüm Üyeleri İle Buluşuyor.



2012 yılında kuruluşumuzdan bu yana, ERP Komitesi ve Kurumsal Yazılımlar pazarı için faaliyet gösterdiğimiz alanlarda ciddi atılımlar gerçekleştirdik, aramıza katılan yeni üyelerimiz, bölgesel faaliyetlerimiz, çalışma gruplarımız, yayınlarımız ve seminerlerimiz ile topluluğumuzu daha da sağlamlaştırdık.
Devlet desteğiyle İstanbul dışındaki şehirlerde de seminerler düzenlemeye başladık. Katılımcılarımız, kurumsal çözüm deneyimlerindeki ilk adımlarını düzenlediğimiz “adım adım” seminerlerinde atmaya başladılar ve atmaya devam ediyorlar.
2015’in ilk günlerinde 6.000 üye sayısına ulaşarak önemli bir gelişim daha sağladık. İstanbul dışında İzmir, Ankara, Bursa, Antalya ve Antep şehirlerinde de iletişim merkezlerimiz var. Yakın zamanda da aramıza katılacak yeni temsilcilerimizle, faaliyetlerimizin olduğu bölgeleri de artırmayı sürdüreceğiz.


Başardıklarımızın ardında platformumuzun tüm üyelerinin çabası, emeği, enerjisi bulunuyor. ERP Komitesi olarak kendimizi Türkiye’nin bilişim vizyonu ve kurumsal dönüşümü için sürekli geliştiriyoruz. İzlediğimiz bu gelişim stratejisinin, Türkiye’nin kurumsal dönüşümünü gerçekleştirmesi için değer taşıdığına inanıyoruz ve faaliyetlerimizi artırarak sürdürüyoruz.
Gidilecek daha çok yolumuz var: Bu sene 13 Şubat’ta 3. Yılımızı doldurduk ancak yoğun faaliyet programımızdan dolayı kutlayacak vakti ancak bulabiliyoruz. 3. Yaşımızı 9 Nisan Perşembe akşamı İstanbul Avrupa Yakasında Şişli bölgesinde hep beraber kutlamak istiyouz. Bu etkinliğimiz Bilişim dünyasının önemli paydaşlarından Deutsche Messe Group evsahipliğinde 19:00 – 21:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.


2012, 2013 ve 2014 yıllarını beraber değerlendireceğimiz ve ilerleyen yıllardaki projelerimizi konuşacağımız bu geceye bölge temsilcilerimiz, çalışma grubu liderlerimiz, yönetim danışmanları, akademisyenler, kurumsal çözüm üreticileri, medya temsilcileri ve kurumsal çözüm kullanıcıları olan tüm ERP Komitesi üyelerimiz davetlidir.

Etkinliğe katılmak için lütfen katılım formunu eksiksiz doldurunuz.