ERP üreticileri ve hizmet sağlayıcıları kurulunun dördüncüsü FIT Solutions ev sahipliğinde Divan Otel İstanbul’da düzenlendi.

ERP üreticilerden temsilcilerin ve çözüm ortaklarının yer aldığı toplantıda, yıl boyunca düzenlenecek olan ve sektörü geliştirici, farkındalığı artırıcı faaliyetler konuşuldu. Bu sene önceki toplantılardan farklı olarak toplantıya CRM ve İş Zekası pazarındaki üretici ve çözüm ortaklarından da temsilciler de katıldı. Bu toplantıdan itibaren CRM ve İş Zekası üreticilerinin kurul toplantıları ayrıca planlanıyor olacak.

14 Mayıs tarihinde FIT Solutions ev sahipliğiyle Divan Otel İstanbul’da düzenlenenen bu toplantı, abas Türkiye, ABH, Admin Bilişim, AGC Yazılım, AKDATASOFT, ASCON, Assan Bilişim, Binovist, C8NET Bilişim, CPM Yazılım, Dataqlik, Dengenet, Devre Bilgisayar, Dinamo ERP, elan Proje, EMS YAZILIM, FIT Solutions, HBS Yazılım, IAS, Infor Türkiye, Inspark, Komtaş, LOGO Yazılım, Microsoft Türkiye, Mikro İşlem Bilgisayar, Mikro Yazılımevi, Mikron, NEBİM, NETAŞ, NetBir Teknoloji, Netsuit Türkiye, PRODA, Projesis, QAD Türkiye, Teknosol, Venero Bilisim ve Verimsoft firmalarından 51 kişinin katılımıyla gerçekleşti ve toplantının moderatörlüğünü ilk üç toplantıda olduğu gibi TechInside Yayın Koordinatörü Sn. Fatih Sarı yaptı. BThaber, Turcomoney Dergisi ve TechInside dergisinden Medya temsilcileri katılımcılar arasındaydı.



Açılış konuşmasını Fit Solutions adına Sn. Koray Bahar’ın yaptığı kurulda genel olarak, Türk Pazarına yeri girecek olan oyuncular, ERP Komitesinin Kurumsallaşma çalışmaları, Türkiye standartlarında ERP Projesi standartlarının geliştirilmesi, ERP projelerinin amacının ERP kullanmak olmadığı, e-devlet, e-dönüşüm komisyonlarının kurulmasının faydalı olacağı, yakın zamanda duyurulacak olan danışman yetiştirme programının sektörümüze ve ülkemize katma değer katacağı, Türki Cumhuriyetlerde etkinliklerin planlanması ve başarı hikayelerinin sosyal medyada paylaşımı konularında görüş alışverişi yapıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder