ERP Komitesi ve Kurumsal Dönüşüm Platformu, Kuruluşunun 4.Yıldönümünde Tüm Üyeleri İle Buluşuyor.



2012 yılında kuruluşumuzdan bu yana, faaliyet gösterdiğimiz alanlarda ciddi atılımlar gerçekleştirdik, aramıza katılan yeni üyelerimiz, bölgesel faaliyetlerimiz, çalışma gruplarımız, yayınlarımız ve seminerlerimiz ile topluluğumuzu daha da sağlamlaştırdık.
2015 yılının son günlerinde 8.000 üye sayısını aşarak önemli bir gelişim daha sağladık. İstanbul dışında İzmir, Ankara, Bursa, Antalya, Antep, Hatay, Konya, Çerkezköy ve Adapazarı şehirlerinde iletişim merkezlerimiz var. Yakın zamanda da aramıza katılacak yeni temsilcilerimizle, faaliyetlerimizin olduğu bölgeleri daha da artırmayı sürdüreceğiz.
Başarılanların ardında platformumuzun tüm üyelerinin çabası, emeği ve enerjisi bulunuyor. Kendimizi Türkiye’nin bilişim vizyonu ve kurumsal dönüşümü için sürekli geliştiriyoruz. İzlediğimiz bu gelişim stratejisinin, Türkiye’nin kurumsal dönüşümünü gerçekleştirmesi için değer taşıdığına inanıyoruz ve faaliyetlerimizi artırarak sürdürüyoruz.
Gidilecek daha çok yolumuz var: Bu sene 13 Şubat’ta 4. Yılımızı doldurduk. 4. Kuruluş Yıl dönümümüzü 17 Şubat Çarşamba akşamı İstanbul Anadolu Yakasında (Şaşkınbakkal) 19:00 – 21:30 saatleri arasında gerçekleşecek akşam yemeğimizde hep beraber kutlamak istiyoruz. 

2012 - 2015 yıllarını hep beraber değerlendireceğimiz ve gelecek dönemdeki projelerimizi konuşacağımız bu geceye bölge temsilcilerimiz, çalışma grubu liderlerimiz, yönetim danışmanları, akademisyenler, kurumsal çözüm üreticileri, medya temsilcileri ve kurumsal çözüm kullanıcıları profillerinden tüm ERP Komitesi üyelerimiz davetlidir.

Etkinliğe katılmak için lütfen katılım formunu eksiksiz doldurunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder